sve se skupilo!

Pogledajte trenutak kad se vidljivo dirnuti Frano Ridjan rasplakao u finalu ''Plesa sa zvijezdama'', emocije više nije mogao skrivati!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Emotivni Frano i Gabriela - 1 Emotivni Frano i Gabriela - 2 Emotivni Frano i Gabriela - 3 Emotivni Frano i Gabriela - 4 Emotivni Frano i Gabriela - 5 Emotivni Frano i Gabriela - 6 Emotivni Frano i Gabriela - 7 Frano Ridjan i Gabriela Pilić Frano Ridjan i Gabriela Pilić Frano i Gabriela - 1 +19 Frano i Gabriela - 2 Galerija

Frano Ridjan se rasplakao u finalu showa "Ples sa zvijezdama", a emocije tijekom finalne večeri zbilja nije bilo nikome lako sakriti.

Nakon što su Frano Ridjan i Gabriela Pilić otplesali sva tri finalna plesa u showu "Ples sa zvijezdama", omiljeni voditelj nakon toga nije mogao sakriti emocije. 

Pogledaj i ovo Frano Ridjan, Gabriela Pilić ''I osjećaj i vizualno'' Frano i Gabriela prisjetili su se svojih najupečatljivijih izvedbi: ''Sve je bilo dobro, osim što su tu Franu leđa presjekla''

Vidiljivo dirnut Frano se rasplakao pred kamerama, baš kao i njegova mama koja ga bodri u studiju, a emocije nije krila niti mentorica Gabriela koja je plakala cijelo vrijeme tijekom komentara žirija, kao i dok je pričala s voditeljicom Tamarom Loos. 

"Drago mi je kad vidim da ples može pobuditi ovakve emocije, ovo što ste danas napravili bila je kreativna kombinacija. Sve u svemu zanimljivo, kreativno, dinamično. Gabi, ti si top trenerica, Frano top učenik", pohvalila ih je Larisa Lipovac Navojec.

"Ples sadrži čitav niz emocija, jača osobu, a ono što je najvažnije je da emotivno i duhovno osvježava osobu, pa hvala vam na tome" zahvalio im je Marko Ciboci.

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec Daria i Ivan - 3 Daria Lorenci Flatz, Ivan Jarnec +38 Daria Lorenci Flatz, Ivan Jarnec Celebrity Daria je mentora Ivana odvela na set ''Kumova'', pogledajte kako im je bilo: ''Napustila sam ih zbog tebe''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos - 1 Tamara Loos Tamara Loos +27 Tamara Loos Celebrity Pogledajte glamuroznu i raskošnu haljinu Tamare Loos koja je pomno odabrana za spektakularno finale showa ''Ples sa zvijezdama''!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene