dostojna velike završnice!

Pogledajte glamuroznu i raskošnu haljinu Tamare Loos koja je pomno odabrana za spektakularno finale showa ''Ples sa zvijezdama''!

Tamara Loos Tamara Loos Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos - 1 Tamara Loos Tamara Loos Tamara Loos Tamara Loos Tamara Loos i Igor Mešin Tamara Loos Tamara Loos - 2 Tamara Loos - 1 +21 Tamara Loos Galerija

Tamara Loos je u velikom finalu showa "Ples sa zvijezdama" osvanula je bijelom glamuroznom izdanju.

Tamara Loos se u posljednjoj emisiji hit-showa "Ples sa zvijezdama" pojavila u haljini dostojnoj spektakularnog finala koje se danima čeka i zbog kojeg su svi maksimalno uzbuđeni.

Pogledaj i ovo Tamara Loos Arhivski modni komad Je li vam poznata Tamarina prozirna haljina i sjećate li se tko ju je nosio prije 11 godina? Oglasila se i ona: "Najljepša haljina ikad!"

Voditeljica je zablistala u dugoj, raskošnoj bijeloj haljini, sa zanimljivim detaljima od tila na rukavima i na ramenima što joj je dalo dodatnu čar i dražesnost, dok je frizuru skupila u jednostavnu pundžu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

Ovime je Tamara zaokružila svoja modna izdanja još jedne uspješne sezone "Plesa sa zvijezdama", a u kojoj je o njezinom stajlingu nepogrešivo brinuo modni stilist Marko Grubnić.

"Tjednima smo pripremali ovu haljinu za finale. Neočekivana je sigurno, nisam htio šljokice i korzet već nešto moćno! Tu su metri i metri bijelog tila", otkrio nam je Marko. 

A svih Tamarinih izdanja u showu ''Pes sa zvijezdama'' prisjetite se u našoj galeriji!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 +26 Paula Tonković i Marco Cuccurin Celebrity Marco Cuccurin u emotivnoj objavi otkrio detalje odnosa s našom zgodnom plesačicom: "Hvala što si me pustila u svoj dom"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 5 Gabriela Pilić Frano Ridjan i Gabriela Pilić +25 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 4 Celebrity Frano Ridjan doveo svoju partnericu do suza, na njegove riječi teško je ostati suzdržan: "Ne želim da ovo zvuči patetično"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene