upadljivi ukrasi na haljini

Tamara Loos iznenadila upečatljivom promjenom izgleda, a jedan detalj posebno odudara od outfita u kojem je zabljesnula!

Tamara Loos Tamara Loos Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos Tamara Loos i Igor Mešin Tamara Loos Tamara Loos Tamara Loos - 2 Tamara Loos - 1 Igor Mešin i Tamara Loos Tamara Loos - 1 Tamara Loos - 5 +18 Tamara Loos - 4 Galerija

Tamara Loos u devetoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" sve je iznenadila svojom pojavom u novoj fantastičnoj kombinaciji.

Voditeljica showa "Ples sa zvijezdama" Tamara Loos iz emisije u emisiju pobire komplimente novim modnim kombinacijama koje za nju pomno bira i priprema Marko Grubnić.

Pogledaj i ovo Tamara Loos sve ljepša i ljepša! Nemojte da vas zavara zatvoreni gornji dio: Tamara u kratkoj haljini neobičnog kroja pokazala prezgodne noge!

Nakon što je sve oduševila u puderastoj haljini s raskošnim volanima od tila, u devetoj emisiji pojavila se u također dugoj haljini, s velikim ukrasima ruža. Tu su i crne kožne rukavice koje odudaraju od outfita, no ono što je još upečatljivo je vidljiva promjena frizure, to jest, kraća kosa. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Tamara se odlično snašla u ulozi voditeljice showa "Ples sa zvijezdama", kojem se pridružila ove sezone.

Uoči početka showa priznala nam je da će se trebati naviknuti na glamurozna izdanja, a vjerujemo da dosad već je.

"Nikad se ni u jednoj poslovnoj prilici nisam našla u situaciji da sam maksimalno sređena od glave do pete. I, povrh svega, da to nije moja briga, nego iza tog glamura stoji toliko sposobnih profesionalaca da im ja samo mogu skinuti kapu i reći svaka čast", kazala nam je.

Uz Tamaru, show "Ples sa zvijezdama" vodi i već dobro uhodani Igor Mešin.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan +27 Renata Lovrinčević Buljan - 3 Celebrity Nitko joj ne bi dao 47 godina! U haljini bez grudnjaka naša bivša misica glamurozno proslavila rođendan!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 +26 Ivana Knoll - 6 Celebrity Sva raskoš Ivane Knoll i to bez fotošopa: Pozirala je u badiću koji je otkrio i više od očekivanog!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene