Teško je odabrati najljepše

Marko Grubnić podsjetio na sva glamurozna izdanja Tamare Loos: ''Haljina koja je šokirala Beograd nema konkurenciju!''

Tamara Loos i Marko Grubnić Tamara Loos i Marko Grubnić Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Sve haljine Tamare Loos u ''Plesu sa zvijezdama'' Tamara Loos Tamara Loos Tamara Loos - 1 Tamara Loos Tamara Loos Tamara Loos - 3 Tamara Loos - 2 Tamara Loos - 1 Tamara Loos +23 Tamara Loos Galerija

Marko Grubnić pohvalio se svim modnim kombinacijama i luksuznim haljinama u koje je ove godine odijevao Tamaru Loos u ''Plesu sa zvijezdama'', teško je odlučiti koja je naljepša.

Naš modni stilist Marko Grubnić na Instagramu se pohvalio svim modnim kombinacijama koje je ove godine osmislio za voditeljicu ''Plesa sa zvijezdama'' Tamaru Loos.

Pogledaj i ovo Tamara Loos Arhivski modni komad Je li vam poznata Tamarina prozirna haljina i sjećate li se tko ju je nosio prije 11 godina? Oglasila se i ona: "Najljepša haljina ikad!"

Proteklih 12 tjedana Tamara je nosila glamurozne haljine koje su većinom isticale njezinu vitku figuru, a za najljepšu se zaista teško odlučiti.

Pregled svih haljina Marko je napravio na jednoj fotografiji koju je objavio na Instagramu te u opis dodao:

''Zanima me koja je vaša omiljena haljina ove sezone?! Nadam se da smo unijeli dašak glamura u vaše domove. Bila mi je čast i zadovoljstvo, hvala svima.''

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Gledatelji su u komentarima hvalili sve haljine ove sezone, a osim haljina hvalili su i Grubnićev talent za modu.

''Sve su za crveni tepih, bravo, Marko!'', ''Sve su moćne – neobičan glamur'', pisali su, a jedan se komentar istaknuo među ostalima.

''Sve su top, ali haljina koja je šokirala Beograd nema konkurenciju!'' napisao je jedan pratitelj misleći na haljinu koju je i pjevačica Severina nosila 2012. godine u Beogradu na jednoj dodjeli nagrada.

Dizajnirala ju je Matija Vuica, a nakon što ju je Tamara ponovno nosila u showu, počele su se nizati reakcije.

"Sjećam se kada je Severina obukla ovu predivnu haljinu, odmah sam poslao Matiji poruku da je ovo iconic haljina zauvijek. Čast mi je i zadovoljstvo što sam baš tu iconic haljinu Matije Vuice imao priliku obući Tamari jer haljina nije na prodaju, stoji u ateljeu kao arhivski modni komad. Takvi komadi postaju tema svih medija, ali i kuloarskih priča. O njima se uvijek dodatno priča, još kada uzmemo u obzir da ju je nosila Severina davne 2012., ta haljina zaista ima težinu i zaista sam sretan što je Matija pristala posuditi nam baš tu haljinu u filmskoj večeri 'Plesa sa zvijezdama', hvala joj od srca. Sjetimo se Kim Kardashian na Met gali u haljini Marilyn Monroe, to su zaista posebni momenti i posebne haljine. Ponosan sam na ovu suradnju", kazao nam je stilist Marko Grubnić.

"Nije nikakva tajna da je prije 11 godina ovu haljinu iznijela moja mila Seve, arhivirala sam je i čuvala i nemalo puta su me cure pitale zašto je ne prodam. Ali nije sve za prodaju, arhiva je ono što priča o tvojoj povijesti, a ova haljina zauzima posebno mjesto u njoj i uvijek je izložena u ateljeu. Kad je Marko Grubnić došao s Tamarom i upikirao je, znala sam da neću Tamari Loos odoljeti. Nekako mi se baš svidjela ta cura. I eto je, iz moje arhive na plesni podij 'Plesa sa zvijezdama'. P.S. Prozračit ćemo još neke... Valja reciklirati", dodala je Vuica.

Inače, Grubnić se ove sezone brinuo za sve modne kombinacije našeg žirija i natjecatelja ''Plesa sa zvijezdama'', a pobjedu su ove godine odnijeli Marco Cuccurin i Paula Tonković.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 +26 Paula Tonković i Marco Cuccurin Celebrity Marco Cuccurin u emotivnoj objavi otkrio detalje odnosa s našom zgodnom plesačicom: "Hvala što si me pustila u svoj dom"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 1 +19 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Pogledajte čime je to bujna žena Kanyea Westa oblijepila strateške dijelove, i to sve zbog njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene