''Bombo!''

Nitko joj ne bi dao 47 godina! U haljini bez grudnjaka naša bivša misica glamurozno proslavila rođendan!

Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan - 3 Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan - 2 +21 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Galerija

Renata Lovrinčević Buljan proslavila je svoj 47. rođendan na glamurozan način, a nezamijećeno nije mogla proći ni njezina limeta haljina.

Naša bivša misica Renata Lovrinčević Buljan pohvalila se svojim pratiteljima kako je izgledala njezina rođendanska zabava, ali i što je odjenula za svoj 47. rođendan.

Pogledaj i ovo Renata Lovrinčević Buljan i Petar Buljan - 7 ''najbolji poklon'' Hrvatica kojoj se svi dive zbog mladenačkog izgleda u 48. godini, objavila poseban video sa suprugom kojeg nije vidjela više od 6 mjeseci!

Objavila je video u kojem je pozirala s balonima u limeta uskoj haljini s dubokim dekolteom, a bilo je jasno i da ne nosi grudnjak. 

Također, poglede je mamila i njezina istrenirana figura. Valovi u kosi i zlatne otvorene sandale na petu - savršeno su se uklopile u rođendanski outfit.

Renata je svojim pratiteljima pokazala i prostor u kojem je slavila rođendan. Naime, party se odvio u jednom hotelu gdje je bio pripremljen stol, a sve je bilo ukrašeno u limeta, zlatnim i bijelim nijansama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)

"Bombo", napisala joj je Žanamari Perčić.

Pratitelji su joj u komentarima čestitali rođendan i poželjeli najljepše rođendanske želje.

Inače, povodom rođendana na Instagramu se pohvalila i poklonom koji je dobila od supruga i dvojice sinova.

"Sinoć u ponoć moje tri ljubavi me iznenadile i ganule do suza. Imati ih je moj poklon života", napisala je na videu u kojem je pokazala velikog plišanog medvjeda, tortu i ružu.

Podsjetimo, bivša misica u sretnom je braku s profesionalnim vojnikom Petrom Buljanom, koji je čak dva puta bio u Afganistanu, a i on povremeno s njom odlazi na sinove utakmice.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 +26 Ivana Knoll - 6 Celebrity Sva raskoš Ivane Knoll i to bez fotošopa: Pozirala je u badiću koji je otkrio i više od očekivanog!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 2 +25 Marko Grubnić - 2 Celebrity Grubnić pokazao kako izgleda bez ijednog filtera, stvarna slika njega iznenadila je sve koji ga prate: "Perfekcija"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene