Pokazala djelić atmosfere

Mladi hajdukovac i sin naše bivše misice proslavio je veliki dan, a mama nije skrivala ponos: "Dječak je postao muškarac"

Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 6 Renata Lovrinčević Buljan - 8 Renata Lovrinčević Buljan - 3 Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan +19 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Galerija

Renata Lovrinčević Buljan pokazala je kako su proslavili 18. rođendan njezina sina i mlade nade Hajduka Borne Buljana.

Borna Buljan, vratar juniorske momčadi Hajduka, proslavio je veliki 18. rođendan, a njegova ponosna mama i naša bivša misica Renata Lovrinčević Buljan podijelila je djelić slavljeničke atmosfere na svojem profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Renata Lovrinčević Buljan - 2 mami uzdahe Pogledajte kako je majka našeg mladog hajdukovca izgledala kada je proglašena misicom, otada su prošle 23 godine, a ona je samo sve zgodnija!

"Sretan 18. rođendan, ljubavi naša!" napisala je uz snimku s proslave, koju možete pogledati OVDJE.

"Sada može i nazdraviti", "Predivni ste", "Dječak je postao muškarac", "Mali brani kao lav", nizali su se komentari ispod objave uz brojne čestitke i lijepe želje Borni.

Renata i njezin suprug Petar Buljan vjerno bodre Bornu na njegovim utakmicama, a par zajedno ima i mlađeg sina Narda.

Inače, Renata je titulu Miss Universe Hrvatske osvojila davne 2000. godine, a 1999. bila je i prva pratilja na izboru za Miss Jadrana.

Danas radi kao trenerica fitnesa i svojim izgledom još mami uzdahe, a na Instagramu je s razlogom prati gotovo 150 tisuća ljudi, koje redovito motivira na tjelovježbu snimkama iz teretane i svojim atraktivnim fotografijama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)

Prije osvajanja titule misice radila je kao spasiteljica na plaži, a upravo ju je taj posao doveo do audicije za Miss Universe Hrvatske te je bez ikakvih očekivanja osvojila krunu.

"Kao da je bilo jučer, i dandanas smo u dobrim odnosima, jedna velika obitelj, i tako mi je drago da sam dio toga, te predivne priče. Jer ovo što sam ja proživjela puno je lijepih momenata i lijepih prilika", prisjetila se Renata jednom prilikom za IN magazin.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Nora Dominko - 2 Nora Dominko - 3 Nora Dominko - 4 Nora Dominko - 5 +19 Nora Dominko - 10 Celebrity Oglasio se dečko Nore iz "Survivora", evo što nam je rekao o njihovu bolnom gubitku koji ih je shrvao prije godinu dana

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner - 1 Ana Rucner - 2 Ana Rucner - 3 Vlado Kalember, Ana Rucner +22 Ana Rucner - 4 Celebrity Ana Rucner u prozirnoj bluzi pokazala točno onoliko koliko treba, a pobrinula se i da svi primijete njezine noge

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene