mami uzdahe

Pogledajte kako je majka našeg mladog hajdukovca izgledala kada je proglašena misicom, otada su prošle 23 godine, a ona je samo sve zgodnija!

Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Paun Paunović/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 5 Renata Lovrinčević Buljan - 4 Renata Lovrinčević Buljan - 3 Renata Lovrinčević Buljan - 6 Renata Lovrinčević Buljan - 7 Renata Lovrinčević Buljan - 8 Renata Lovrinčević Buljan - 9 Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom +19 Renata Lovrinčević Buljan Galerija

Majka mladog hajdukovca Borne Buljana je bivša Miss Universe Hrvatske Renata Lovrinčević Buljan, koja se tom titulom okrunila 2000. godine.

Bivša Miss Universe Hrvatske Renata Lovrinčević Buljan ovih se dana našla u fokusu javnosti zbog svojeg starijeg sina Borne Buljana, koji je kao golman juniorske momčadi Hajduka izborio polufinale Lige prvaka nakon pobjede nad Dortmundom.

Pogledaj i ovo Renata Lovrinčević Buljan - 4 stigla mama! Naša bivša misica vjerno bodri sina hajdukovca i prava je atrakcija na svim njegovim utakmicama!

Renata nije skrivala koliko je ponosna na svojeg sina, kojemu je nakon velike pobjede čestitala i na svojem profilu na Instagramu, na kojem broji više 148 tisuća pratitelja.

Na društvenoj mreži s razlogom je popularna jer se obično hvali svojom besprijekornom figurom u oskudnim izdanjima i motivira ljude na tjelovježbu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)

Renata danas radi kao fitness trenerica, a titulom misice okrunila se prije 23 godine. Kako je tada izgledala, pogledajte u našoj galeriji, a pronašli smo i njezinu fotografiju iz 1999. godine, kada je bila prva pratilja na izboru za Miss Jadrana.

Prije osvajanja titule misice radila je kao spasiteljica na plaži, a upravo ju je taj posao 2000. godine doveo do audicije za Miss Universe Hrvatske te je bez ikakvih očekivanja osvojila krunu.

"Kao da je bilo jučer, i dandanas smo u dobrim odnosima, jedna velika obitelj, i tako mi je drago da sam dio toga, te predivne priče. Jer ovo što sam ja proživjela puno je lijepih momenata i lijepih prilika", prisjetila se jednom prilikom za IN magazin.

Inače, Renata sa suprugom Petrom, koji je profesionalni vojnik i bio je dva puta u Afganistanu, ima još i mlađeg sina Narda.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić +20 Vlaho Arbulić Celebrity Jedan od najzgodnijih Hrvata prošetao bez majice i počastio prizorom na koji je teško ostati ravnodušan!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Rico Rodriguez - 1 Rico Rodriguez - 3 Rico Rodriguez - 4 Rico Rodriguez - 5 +23 Rico Rodriguez Nekad i sad Iznenadit ćete se kad vidite kako danas izgleda Manny iz "Moderne obitelji", više nema ni traga preslatkom dječaku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene