Kao isklesan!

Jedan od najzgodnijih Hrvata prošetao bez majice i počastio prizorom na koji je teško ostati ravnodušan!

Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić - 4 Vlaho Arbulić - 5 Vlaho Arbulić - 3 Vlaho Arbulić - 1 Vlaho Arbulić +14 Vlaho Arbulić - 1 Galerija

Vlaho Arbulić trenutačno s obitelji uživa u toplijim krajevima, gdje mu, kako je pokazao na Instagramu, ne treba majica.

Glazbeni producent i pjevač Vlaho Arbulić (32) nosi i titulu jednog od najseksi Hrvata, koju je obranio i svojom novom fotografijom na Instagramu.

Pogledaj i ovo Vlaho Arbulić - 2 Ovo nije za svakoga! Jedan od najzgodnijih Hrvata pokazao je kako održava top-formu, snimio se mokar i izmoren te u prvi plan stavio isklesane mišiće!

Vlaho se sa svojom partnericom Tatjanom Dragović (45) i njihovom kćerkicom Lucom trenutačno odmara u toplijim krajevima, gdje mu, kako je pokazao na društvenoj mreži, ne treba majica, pa je pratiteljima pružio pogled na svoje isklesano tijelo.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vlaho (@v.l.a.h.o)

Zgodni glazbenik često objavljuje svoje golišave fotke, posebice u toplijim mjesecima, a prošle je godine bez majice izazvao pomutnju i na zagrebačkoj tržnici Dolac.

Vlaho je inače magistrirao na zagrebačkom FER-u, bio je maneken, sada je uspješan glazbenik, a najviše mu odgovara uloga oca te je posebno ponosan što je kći Luce krenula njegovim glazbenim stopama.

"Obožava glazbu i ona se apsolutno bavi glazbom kroz igru slobodno i neopterećeno, mogu samo učiti od nje", pohvalio se prošle godine u IN magazinu, a tada je otkrio i da malena ne pokazuje interes za manekenstvo, iako su i on i Tatjana nekoć nizali uspjehe na tom polju.

"Mislim da bi to Luci bilo predosadno, ona je puno osebujnija ličnost, ali opet kažem, ona će sebi sama određivati svoj put, ne bojim se za to uopće", ispričao je.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović snimljena u izlasku bez supruga Jakova, a pogledajte tko joj je šaputao na uho!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston +13 Jennifer Aniston Celebrity Iscurio zaboravljeni intervju Jennifer Aniston, zbog jednog je pitanja tiho plakala nekoliko minuta: "Izgledala je kao da su je uboli u srce"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene