poznato društvo

Kolinda Grabar-Kitarović snimljena u izlasku bez supruga Jakova, a pogledajte tko joj je šaputao na uho!

Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Matija Habljak/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović i Miroslav Ćiro Blažević Miroslav Ćiro Blažević i Kolinda Grabar-Kitarović +19 Miroslav Ćiro Blažević i Kolinda Grabar-Kitarović Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović snimljena je na vaterpolskoj utakmici Hrvatska - Mađarska, koju je pratila u društvu bivšeg hrvatskog premijera.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović velika je ljubiteljica sporta i često je se može vidjeti na sportskim događanjima.

Pogledaj i ovo Zlatko Mateša i Blanka - 1 Pogledajte fotografije Poznate Hrvate ni kiša nije spriječila u izlasku na špicu, evo tko se stisnuo pod kišobranom, a tko je bio u žurbi

Tako je ovaj tjedan snimljena na utakmici 5. kola Svjetskog kupa vaterpolista Hrvatska - Mađarska u Zagrebu, koju je pratila u društvu našeg bivšeg premijera i predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora, Zlatka Mateše.

Kolinda i Zlatko izgledali su kao da se dobro provode te su neprestano komentirali nešto jedno s drugim i šaputali si na uho.

Zajedno su prije utakmice prisustvovali konferenciji u Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa u sklopu završetka međunarodnog projekta Micro Learning Entrepreneurship for Athletes – MLEA, koji se protekle dvije godine održavao u Hrvatskoj, Njemačkoj, Švedskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Srbiji.

Kolinda je za tu prigodu obukla odijelo i upečatljivu, zelenu košulju, a za utakmicu se presvukla u sportsko izdanje.

S njom ni ovaj put nije bio suprug Jakov Kitarović, iako se i njega često može vidjeti na sportskim događanjima, a Kolinda je nedavno za časopis Gloria objasnila zašto se odavno nigdje nisu pojavili zajedno.

"Nije se volio, a ni dandanas se ne voli eksponirati. Nije osoba koja želi javnu pozornost, ali je svoj posao izvrsno odrađivao i u tome uživao", pohvalila je Kolinda svojeg supruga, a prijetila se i kako se, u vrijeme kada je bila veleposlanica u SAD-u, Jakov učlanio u razne klubove supružnika diplomata i američkih dužnosnika te je stvorio brojna poznanstva.

"Bio je, primjerice, dobar sa suprugom šefa CIA-e pa je posjetio sjedište u Langleyju. Vjerojatno je uživao u činjenici da je jedan od rijetkih muškaraca u tom ženskom društvu, a kolegice i kolege jako su ga voljeli. Mnogo se trudio i radio, a najviše na humanitarnim inicijativama", otkrila je pa je istaknula i kako je Jakov vrlo ozbiljno shvaćao svoje dužnosti domaćina supružnika za vrijeme njezina predsjedničkog mandata.

"Mnogo se pripremao, informirao i sudjelovao u kreiranju programa. Ne zna se mnogo o tome zato što je samozatajan i ne želi da se o njemu govori. Mnogi su ga molili za intervjue, ali bio je principijelan i nikad nije pristao", kazala je Kolinda. Jakova smo zadnji put imali priliku vidjeti u veljači ove godine, na rukometnoj utakmici u Areni Zagreb, a ni tada s njim nije bila supruga Kolinda.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Rico Rodriguez - 1 Rico Rodriguez - 3 Rico Rodriguez - 4 Rico Rodriguez - 5 +23 Rico Rodriguez Nekad i sad Iznenadit ćete se kad vidite kako danas izgleda Manny iz "Moderne obitelji", više nema ni traga preslatkom dječaku!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gabrijela Meštrović Maštruko - 1 Gabrijela Meštrović Maštruko - 2 Gabrijela Meštrović Maštruko - 3 Gabrijela Meštrović Maštruko - 4 +5 Gabrijela Meštrović Maštruko - 5 Celebrity Naša glumica sa suprugom i kćeri izazvala incident u Zadru, bacali su stvari i vikali, a policija je intervenirala čak dva puta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene