''Chapeau...''

Kolinda se objavom s posebnog mjesta oprostila od omiljenog Ćire: ''Gdje si iscrtao jedan od najvećih slavoluka pobjede, nedostaješ...''

Kolinda Grabar-Kitarović i Miroslav Ćiro Blažević Kolinda Grabar-Kitarović i Miroslav Ćiro Blažević Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Miroslav Ćiro Blažević i Kolinda Grabar-Kitarović Miroslav Ćiro Blažević i Kolinda Grabar-Kitarović Miroslav Ćiro Blažević i Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović +19 Kolinda Grabar-Kitarović Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović emotivnom se objavom oprostila od Miroslava Ćire Blaževića, koji je ispraćen na posljednji počinak nakon teške bolesti.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović oprostila se od legendarnog trenera Miroslava Ćire Blaževića, koji je ispraćen na posljednji počinak na zagrebačkom Mirogoju.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović Srčana navijačica! Kolinda se oglasila o pobjedi naših vaterpolista na svjetskom prvenstvu, baš su je usrećili: "Barakude vladaju svijetom!"

Kolinda je na svojem Instagramu objavila fotografiju na kojoj se nalaze Ćirina uokvirena fotografija i buket crveno-bijelih ruža ispred poznatog spomenika u Parizu, gdje je Ćiro 1998. ispisao povijest.

''U Gradu Svjetlosti, gdje si zajedno s legendarnom generacijom Vatrenih iscrtao jedan od najvećih slavoluka pobjede hrvatskog sporta, beskrajno nam nedostaješ! Chapeau, dragi Ćiro!'' napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)

Ćiro je preminuo nakon duge i teške bolesti u 88. godini, a u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski za njega je održana komemoracija, nakon koje je pokopan na Mirogoju.

Od trenera svih trenera došli su se pozdraviti brojni poznati s kojima je surađivao ili bio samo dobar prijatelj, a Blaževića će pamtiti i bivša predsjednica, koja je nakon vijesti o smrti podijelila i njihovu zajedničku fotografiju.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Todorić i Bernard Krasnić Ante Todorić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +22 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Bivši suprug Nine Badrić pojavio se u javnosti nakon dugo vremena, pogledajte kako izgleda danas

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Čagalj - 2 Ana Čagalj - 3 Ana Čagalj - 4 Joško i Ana Čagalj - 4 +21 Joško i Ana Čagalj - 3 Celebrity Jolina supruga u opako seksi kombinezonu zasjenila njegov rođendanski party, veliki prorez ispod grudi posebno je zanimljiv!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene