Slučajni susret prerastao u ljubav

Zlatko Mateša nakon tri propala braka i prekida s 34 godine mlađom pronašao je sreću s poznatom epidemiologinjom

Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Davor Pongračić/Cropix 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Zlatko Mateša i Bojana Maglaić Zlatko Mateša Zlatko Mateša (Foto: Dnevnik.hr) +0 Dijana Mayer i Zlatko Mateša Galerija

Zlatko Mateša prisustvovao je svečanoj dodjeli nagrade Zlatni Studio sa svojom partnericom Dijanom Mayer.

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora i bivši premijer Zlatko Mateša (73) prisustvovao je svečanoj dodjeli medijske nagrade Zlatni Studio u društvu svoje 12 godina mlađe partnerice, epidemiologinje Dijane Mayer.

Pogledaj i ovo Zlatko Mateša ljubav u zraku Bivši hrvatski premijer nakon ljubavnog kraha opet je pronašao sreću, a evo kako je komentirao šuškanja o novoj vezi

Sretni par spremno je pozirao fotografima na crvenom tepihu, a za tu su se prigodu oboje dotjerali.

Šuškanja o njihovoj vezi krenula su u ljeto 2021. godine, kad su se počeli sve češće počeli zajedno pojavljivati u javnosti, a Dijana je jednom prilikom otkrila detalje njihova prvog susreta, kojemu je kumovao prošek.

Naime, dok je kuhala pašticadu, ponestalo joj je prošeka pa je otišla u vinoteku svojeg poznanika, u kojoj je bio Mateša s prijateljima.

"Upoznali smo se i raspričali, a onda se prebacili u jednu konobu u Kaptolu. Razgovarali smo o skorom dolasku cjepiva i dogovorili se da će Zlatko i njegovi prijatelji doći k meni na cijepljenje", ispričala je Mayer za Gloriju.

Tako se i dogodilo, a dodala je i kako se nakon cijepljenja nastavila dopisivati s bivšim premijerom.

"U ožujku smo zajedno otišli kod Zlatkova prijatelja na ranč u Lici i ondje je sve krenulo. Zlatko mi se zaista dogodilo slučajno. Tko bi, uostalom, i mogao takvo nešto isplanirati. Pa samo sam tražila prošek za pašticadu", istaknula je tada.

Mayer je inače majka dvoje djece, kćeri Lune i sina Filipa.

Zlatko je u Dijani pronašao utjehu nakon prekida desetogodišnje veze s 34 godine mlađom Bojanom Maglaić. S bivšom djevojkom, ali i svoje tri bivše supruge, ostao je u dobrim odnosima. S prvom suprugom Biserkom ima sina Zlatka, a od druge supruge Jasne rastao se nakon 13 godina braka. Trećom suprugom, 16 godina mlađom Sanjom Gregorić, oženio se u tajnosti 1994. godine, a u tom braku dobio je kćer Elu. Od Sanje se razveo nakon 13 godina braka.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico - 2 Donna D'Errico - 3 Donna D'Errico - 1 Donna D‘Errico +14 Donna D'Errico - 5 Celebrity Život joj je obilježila hit-serija 90-ih, a nakon ovog videozapisa nitko ne bi rekao da ona ima 54 godine!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Elegović Mila Elegović Mila Elegović u emisiji Zdravlje na kvadrat - 4 Mila Elegović - 4 +13 Mila Elegović - 3 Celebrity Mila Elegović servirala dekolte s kojeg je teško skrenuti pogled, a pokazala je i više od očekivanog!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene