što je to izvirilo?

Mila Elegović servirala dekolte s kojeg je teško skrenuti pogled, a pokazala je i više od očekivanog!

Mila Elegović Mila Elegović Davor Pongračić/Cropix 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Elegović Mila Elegović Mila Elegović u emisiji Zdravlje na kvadrat - 4 Mila Elegović - 4 Mila Elegović - 3 Mila Elegović - 1 Mila Elegović In Magazin: Mila Elegović - 10 In Magazin: Mila Elegović - 2 Mila Elegović - 4 +7 Mila Elegović (Foto: PR) Galerija

Mila Elegović na dodjeli nagrada Zlatni Studio istaknula je dekolte u bijelom sakou ispod kojeg je nosila samo grudnjak.

Naša kazališna, filmska i televizijska glumica te pjevačica Mila Elegović (52) pojavila se na dodjeli medijske nagrade Zlatni Studio u izdanju u kojem je ukrala sve poglede.

Pogledaj i ovo Mila Elegović pokazala besprijekornu figuru Mila Elegović istaknula se u masi poznatih lica, a u ovakvoj haljini nikako nije mogla proći neopaženo!

Zgodna glumica istaknula je svoju figuru, ali i raskošni dekolte u elegantnom bijelom odijelu, a iz sakoa joj je izvirio i grudnjak. Na crvenom je tepihu samouvjereno pozirala fotografima, a pridružio joj se i mladi glumac Lovro Jaruga.

Mila je nedavno u emisiji Zdravlje na kvadrat iskreno progovorila o tretmanima uljepšavanja kojima se podvrgnula.

"Krenula sam, ali sam se i zaustavila", izjavila je Mila, koja je poznata što to za razliku od nekih kolegica ne krije.

"Mislim da je suludo lagati javnosti i govorit - ja ovako izgledam jer sam stavila skupu kremu. To su gluposti" Međutim, što se tiče filera i botoksa, i pomoći tog tipa, sad sam se zaustavila jer jednostavno u jednom trenutku lice samo kaže dosta! Ako me prepuniš, ako kreneš sa mnom majmunirati, izgledat ću kao nakaza. Divna mi je maksima da imaš svoje godine, izgledaš dobro. To je važno! Ne da izgledaš mlado niti zamrznuto, jer onda nisi više ljudsko biće. Ja koristim filere, ali nekako sve manje jer dolazim do te granice kad to, jednostavno, više neće biti ukusno, smatra Mila.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 1 Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 2 Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 4 Jadranka Kosor +13 Lovro Škopljanac Celebrity Jadranka Kosor prošetala se Zagrebom sa svojim najmilijima pa nasmiješena pozirala unuku za fotku!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +25 Maja Šuput - 5 Celebrity Preslatki trenuci Maje i Blooma zabilježeni kamerama, sa suprugom i sinom podržala je hvalevrijednu kampanju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene