čestitamo!

MasterChef i Ples sa zvijezdama dobitnici medijske nagrade Zlatni studio: "Privilegija je ući u domove gledatelja, dat ćemo sve od sebe da budemo još bolji''

Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama Davor Pongračić/Cropix 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Poznati na dodjeli nagrada Zlatni Studio - 12 Poznati na dodjeli nagrada Zlatni Studio - 10 Poznati na dodjeli nagrada Zlatni Studio - 11 Poznati na dodjeli nagrada Zlatni Studio - 9 Poznati na dodjeli nagrada Zlatni Studio - 8 Poznati na dodjeli nagrada Zlatni Studio - 7 Poznati na dodjeli nagrada Zlatni Studio - 6 Poznati na dodjeli nagrada Zlatni Studio - 5 Poznati na dodjeli nagrada Zlatni Studio - 4 Poznati na dodjeli nagrada Zlatni Studio - 3 +13 Poznati na dodjeli nagrada Zlatni Studio - 2 Galerija

MasterChef je dobitnik nagrade Zlatni Studio u kategoriji reality showa, a Ples sa zvijezdama u kategoriji TV zabava.

Medijska nagrada Zlatni Studio već petu godinu zaredom dodjelila se najboljima u svijetu filma, kazališta, glazbe, radija i televizije.

Pogledaj i ovo Ružica Maurus Simpatična Požežanka Tko je zapravo recepcionarka iz Zaglava? Nedavno je postala dobitnica prestižne nagrade, a tek joj je 25 godina!

MasterChef je dobitnik nagrade u kategoriji reality showa, a nagradu su preuzeli članovi žirija Damir Tomljanović, Melkior Bašić, Stjepan Vukadin i direktorica produkcije Nove TV Sanja Tucman.

''Drugi puta, hvala žiriju, gledateljima. Privilegija je ući u domove gledatelja, dat ćemo od sebe da budemo još bolji'', poručila je direktorica produkcije Nove TV Sanja Tucman. 

"MasterChef" je i prošle godine osvojio Zlatni studio u kategoriji reality showa.

"Ples sa zvijezdama" osvojio je Zlatni studio u kategoriji TV zabava.

''U ime cijelog produkcijskog tima, zahvaljujem na nagradi i svima koji nas prate. Podržite nas i ove sezone'', poručila je članica žirija Larisa Lipovac Navojec.

Nova TV u finalnoj utrci za Zlatni Studio ostvarila je šest nominacija.

U finale kategorije TV emisija ušao je i Dnevnik Nove TV, najgledanija informativna emisija u Hrvatskoj.

Hit domaća serija "Kumovi" konkurirala je u kategoriji TV serija, a u kategoriji reality showa bio je nominiran i show "Supertalent".

Nominaciju u kategoriji TV voditelj/voditeljica ostvario je Igor Mešin.

Na dodjeli je prva nastupila Severina, koja je izvela svoju novu pjesmu "Vjerujem u Boga" u pratnji zbora Zagrepčanke i Dečki.

Nastupili su i Sanja, Marinko i Zec koji su s grupom Pavel izveli pjesmu "Dani koji sjaje", te Petar Grašo i Zorica Kondža. 

Na svečanu dodjelu medijske nagrade došli su brojni poznati, a fotografije pogledajte u galeriji. 

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 1 Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 2 Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 4 Jadranka Kosor +13 Lovro Škopljanac Celebrity Jadranka Kosor prošetala se Zagrebom sa svojim najmilijima pa nasmiješena pozirala unuku za fotku!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +25 Maja Šuput - 5 Celebrity Preslatki trenuci Maje i Blooma zabilježeni kamerama, sa suprugom i sinom podržala je hvalevrijednu kampanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene