obiteljski izlazak

Preslatki trenuci Maje i Blooma zabilježeni kamerama, sa suprugom i sinom podržala je hvalevrijednu kampanju!

Maja Šuput Maja Šuput Slaven Branislav Babić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput Maja Šuput +19 Maja Šuput - 2 Galerija

Maja Šuput je u pratnji sinčića Blooma i supruga Nenada Tatarinova dala podršku kampanji "Držat ću oči širom otvorene".

Pjevačica Maja Šuput pojavila se na događaju kojim je u jednom zagrebačkom trgovačkom centru obilježen početak kampanje "Držat ću oči širom otvorene".

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 ''plan je da...'' Maja Šuput otkrila dugo čuvanu tajnu: ''Sad me već pitaju - a zašto nema muža, zašto nema dijete?''

Društvo su joj pravili suprug Nenad Tatarinov i njihov sinčić Bloom, koji je i ovaj put bio glavna zvijezda, a fotografi su ga ulovili i u preslatkim trenucima s mamom.

Pjevačica je za ovu prigodu odabrala za nju poprilično neobičan stajling, jer je rijetko imamo priliku vidjeti u trapericama, a upotpunila ih je kariranim sakoom i cipelama s platformom.

Maja je sudjelovala u društvenom izazovu "Držat ću oči širom otvorene" u sklopu kojega su postavljeni stol i dvije stolice na kojima se izmjenjuju sudionici gledajući se bez treptanja, a njihova lica su projicirana na videozidu uz poruku podrške žrtvama nasilja. Cilj je događanja osvijestiti da svjedoci nasilja ne smiju zatvarati oči, već pomoći žrtvama da zatraže stručnu podršku i prijave nasilje.

S Majom je u izazovu sudjelovao i naš poznati influencer Marco Cuccurin kojeg ćemo gledati kao natjecatelja nove sezone showa "Ples sa zvijezdama".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Držat ću oči širom otvorene" je informativna kampanja Europske komisije o pravima žrtava nasilja, a provoditi će se u deset zemalja članica EU-a. Izazov, inspiriran svojevremenim performansom umjetnice Marine Abramović, već je održan u Belgiji, Mađarskoj, Estoniji, Latviji, Bugarskoj i Poljskoj, a Hrvatska je nakon Slovačke osma zemlja koja se pridružuje kampanji s ciljem osvještavanja o pravima koje žrtve nasilja imaju u svim zemljama EU-a te dostupnim službama za pomoć. Nakon Hrvatske uslijedit će još izazovi u Češkoj i Rumunjskoj.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Vili i Jasminka Beroš - 1 Vili i Jasminka Beroš - 3 Vili Beroš s obitelji - 1 Vili Beroš s obitelji - 2 +12 Vili i Jasminka Beroš Celebrity Ministar Beroš u društvu supruge, koja se ne pojavljuje često u javnosti, ali se zato uvijek potrudi biti zamijećena!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jennie Garth i Tori Spelling Jennie Garth i Tori Spelling Jennie Garth i Tori Spelling Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Profimedia) +10 Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Getty Images) Nekad i sad Pogledajte kako danas izgledaju nekadašnje slatkice iz kultne serije: Jednoj se svi još dive, dok druga izaziva zgražanje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene