Uživanju je kraj!

Maja predivnom obiteljskom fotografijom najavila povratak kući, Bloom obara slatkoćom: ''Zadnji đir i idemo doma''

Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput +20 Maja Šuput - 6 Galerija

Maja Šuput pohvalila se zadnjom fotografijom s Mauricijusa te otkrila da ona i njena mala obitelj putuju u Hrvatsku.

Maja Šuput već dvadesetak dana boravi na Mauricijusu, a s ove je prekrasne turističke destinacije svakodnevno objavljivala nove fotografije i videozapise.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

Sada je ponovno podijelila dvije fotografije na kojima se ona, Nenad Tatarinov i maleni Bloom voze na gliseru, a u opisu fotografije otkrila je da im je ovo posljednja vožnja.

''Zadnji đir i idemooo domaaa! Bilo je savršeno!'' napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Na fotografijama gliserom upravlja Nenad, a u krilu mu sjedi Bloom, no Maja je otkrila da Bloomu ovo nije prvi put da sjedi za volanom bilo kojeg vozila ili plovila. Tako je bilo i jutros kada je Maja objavila da ih Bloom svako jutro vozi na doručak i podijelila videozapis na kojem Bloom sjedi vozaču u krilu.

Pratitelji joj u komentarima pišu kako jedva čekaju da se Maja vrati u hladnu Hrvatsku jer ih hvata depresija, a pjevačici će biti teško prilagoditi se na snijeg i hladnoću nakon što je skoro mjesec dana uživala u ljetnim temperaturama i pješčanim plažama.

Inače, Maja i Nenad u braku su od 2019. godine, a sina su dobili u ožujku 2021.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Ćorić i Nikola Anđelić Borna Ćorić Borna Čorić Borna Čorić +17 Katarina Ostojić Kaya - 8 Celebrity Naš tenisač Borna Ćorić ljubi 13 godina stariju srpsku pjevačicu? U medijima izašle njihove zajedničke prisne fotografije!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Ivana Knoll objavila fotografiju bez grudnjaka, a onda u provokativnoj pozi uputila pitanje muškim pratiteljima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene