bloom u novoj avanturi!

Šuput je sinu Bloomu priuštila veliko iznenađenje, dječak je iz tatina naručja sve promatrao s čuđenjem!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov, Bloom Maja Šuput storij kornjača Maja Šuput - 5 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 1 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 3 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput +21 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput uživa u majčinstvu i vremenu provedenom sa sinom Bloomom, a najslađe trenutke s njim rado dijeli na društvenim mrežama.

Pjevačica Maja Šuput sa sinčićem Bloomom i suprugom Nenadom odmara se na Mauricijusu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

Svojim pratiteljima javlja se na Instagramu i pokazuje im kako tamo provode vrijeme, a najnovijim fotografijama Blooma opet je sve razveselila. 

Naime, podijelila je fotografiju kornjače i zaključila da je veća od Blooma, a dječak je životinju s čuđenjem promatrao iz tatina naručja. 

Maja je podijelila i fotografiju u jednodijelnom roza kupaćem kostimu sa sunčanim naočalama i šeširom na glavi. Veselo je rukama bacala vodu u zrak i upijala zrake sunca. 

"Čujem da doma baš i nije neko vrijeme, ali ne mogu ni zamisliti... danas je kod nas 28 °C. Kako je kod vas i gdje ste?"

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Pratitelji su joj odgovarali u komentarima gdje su i što rade, a neki su odlučili uputiti i pokoji kompliment Maji:

"Zgodnice", "Baš uživaš slatkice", "Predivna", "Eh, da je meni tako", "Predivna naša Maja".

Šuput već danima izaziva divljenje fotografijama sa zasluženog odmora, a fanovi rado prate kako se zabavlja sa svojom obitelji. 

Maja i Nenad u braku su od 2019. godine, a sina su dobili u ožujku 2021.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 +29 Nives Celzijus - 1 Celebrity Oskudni odjevni predmet bacio je u prvi plan Nivesin atribut kojim se obožava hvaliti: ''Pijesak na guzi i sjaj u oku''

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 +35 Lidija Bačić - 4 Celebrity Lile objavila nikad vatreniju fotografiju bez jednog odjevnog komada pa samu sebe prozvala seks-bombom!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene