Divan kupaći!

Maja Šuput pokazala kako započinje dan u tropskom raju, ali svi gledaju samo u njezino utegnuto tijelo!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput Maja Šuput - 6 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 5 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 6 Maja Šuput - 1 +19 Maja Šuput - 5 Galerija

Maja Šuput objavila je fotografiju s Mauricijusa na kojoj pozira u kupaćem kostimu sa seksi prorezima.

Pjevačica Maja Šuput s obitelji trenutačno uživa na Mauricijusu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

S odmora se neprestano javlja na društvenim mrežama, a sada je pokazala kako započinje dan u tropskom raju.

"Dobro jutro", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira uz bazen u kupaćem kostimu s izrezima koji su otkrili njezin utegnuti trbuh i donji dio grudi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Ti živiš tri života, a tako i treba! Kad možeš, uživaj, svaka čast", "Divan kupaći", pisali su joj pratitelji u komentarima, a nanizala su se i brojna srca te zaljubljeni smajlići.

Šuput se prije toga pohvalila da je sinčiću Bloomu i suprugu Nenadu Tatarinovom za odmor nabavila jednake kupaće gaće, a obiteljskim fotografijama s odmora već danima izaziva divljenje, ali i zavist svojih pratitelja.

Inače, Maja i Nenad u braku su od 2019. godine, a sina su dobili u ožujku 2021.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Brigita i Jelena Vuco Jelena Vuco Siniša i Jelena Vuco - 1 Siniša i Jelena Vuco - 3 +13 Siniša, Katarina i Vilibald Vuco Celebrity Supruga i kći Siniše Vuce plijenile su poglede u šetnji Zagrebom, a ne zna se koja je zgodnija!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ruport Murdoch i Ann-Lesley Smith - 1 Ruport Murdoch i Ann-Lesley Smith - 2 Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) +25 Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Celebrity Slavni 91-godišnji milijarder uhvaćen s novom, mlađom partnericom, utjehu je našao samo 6 mjeseci nakon razvoda od četvrte supruge

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene