Sve joj pristaje

Bujni dekolte Maje Šuput pao u drugi plan pored komada odjeće koji rijetko vidimo na njoj!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput, Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 4 +20 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 5 Galerija

Maja Šuput sa suprugom i sinom uživa na Mauricijusu, a njihove vesele dogodovštine rado dijeli na svom Instagramu.

Pjevačica Maja Šuput sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom uživa na Mauricijusu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

Maja je podijelila fotografiju kako se spremila za večernji izlazak. Odjenula je tamne traperice sa širokim nogavicama na koje je kombinirala bijeli uski top koji je istaknuo njezine raskošne grudi. Bijeli sako i plava torbica dodatno su ukrasili cjelokupni modni izričaj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Savršena", "Extra", "Super si", "Predivna", "Najbolja Maja", "Kakvo savršenstvo", "Ljepotice", samo su neki od komplimenata koji su se nizali ispod posta.

Objavila je i preslatki video na kojem je pokazala svojim obožavateljima kako Bloom pere zube. Naime, on je sjeo pored umivaonika i pokušavao je staviti pastu na svoju četkicu. No nije uspjevao pa mu je ipak Maja morala priskočiti u pomoć, te je nakon toga nastavio samostalno prati zubiće.

Zatim su se uputili na doručak, a pjevačica je i taj dio podijelila s nama.

"Bloomi što ćeš jesti" , upitala je Maja svoga sinčića kojeg je Nenad nosio, a onda ju je iznenadila jedna od radnica iz restorana koja je Bloomu donijela šipak u zdjelici. 

"Cijelo naselje zna da Bloom jede šipak 24 sata, nevjerojatno", rekla je Maja pa se zahvalila radnici.

Podijelila je i fotografiju sa suprugom kako uživaju na brodu, te u badiću s neobičnim prorezima pokazala svoju fantastičnu liniju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Kad nekom Bog podari sve: zdravlje,pamet,ljepotu,ambicije", "Bravo i predivno", "Ma prekrasni", "Divan par", samo su neki od komentara.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Harapin Zalepugin - 4 Tihana Harapin Zalepugin - 5 Tihana Harapin Zalepugin - 6 Tihana Harapin Zalepugin - 7 +27 Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin Celebrity Tihana Harapin Zalepugin napokon je položila urnu supruga Saše, više od mjesec dana otkako je preminuo: ''Jedva sam se odvojila od njega''

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Seničar - 3 Nina Seničar - 4 Nina Seničar - 6 Nina Seničar - 2 +9 Nina Seničar - 1 Celebrity Srpska ljepotica bila je jedna od zvijezda prestižne filmske nagrade, a crveni tepih pokorila je u društvu muža i zvijezde filma ''Top Gun''

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene