Nakon dugo vremena

Maja Šuput u leopard bikiniju istaknula utegnuti trbuh, ali i druge atribute: "Pa može li bolje?"

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 6 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 5 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 +21 Maja Šuput - 2 Galerija

Maja Šuput objavila je na Instagramu fotografije na kojima nosi bikini leopard uzorka, koji joj pristaje kao saliven.

Maja Šuput uživa punim plućima u odmoru na Mauricijusu, a sa sobom je ponijela i kolekciju svojih badića u kojima uživa na tamošnjim plažama iz snova.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Joj, kako slatko!" Šuput pokazala kako Bloom budi tatu ranom zorom, njemu je to bio urnebes, ali Nenadu baš i ne: "Ovo je gore nego u vojsci!"

Nakon jednodijelnih modela s izrezima, na red je došao i bikini leopard uzroka koji je u prvi plan istaknuo dekolte, ali i vitku liniju te osunčani ten.

"Pa može li bolje za jednu srijedu u siječnju???" napisala je Maja uz fotografiju na kojoj pozira naslonjena na stablo palme.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Uživaj", "Fakat ne može", "Teško da može bolje", "Majo, savršena si, obožavam te", "Genijalno, znaš da ti zavidim", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Naša pjevačica svakodnevno dijeli nove fotografije s tog prekrasnog mjesta, a ona i Nenad oduševljeni su ljepotama plaža i mora, pa su destinaciju nazvali i rajem na zemlji. Sa sinom Bloomom uživa na pješčanim plažama uz palme, a sve su zabilježili i kamerom pa podijelili s pratiteljima.

''Toliko nestvarno izgleda, a toliko je stvarno i realno da ne povjeruješ…'' napisala je Maja u opisu dviju fotografija.

"Predivni ste'', ''Divna obitelj'', ''Pa, koliko ste preslatki zajedno'', ''Blago vašem Bloomu, kad odraste, sve će znati'', zaključili su njezini pratitelji u komentarima.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor Mešin +26 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Celebrity Pogledajte kako izgleda supruga Igora Mešina, rijetko se pojavljuju skupa u javnosti, a vole se još od mladih dana!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena - 8 Lepa Brena - 7 +30 Lepa Brena - 6 Nekad i sad Lepa Brena prisjetila se mladosti pa pokazala kako je izgledala s 18 godina, odmah je očita jedna promjena!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene