Opa!

Maja objavila rijetke strastvene fotke s Nenadom, opisala ih je jednom svima dobro znanom riječi!

Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 4 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 4 Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 6 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 5 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput - 2 +19 Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput objavila je niz novih fotografija s Mauricijusa, između ostalog i onu na kojoj ljubi svojeg supruga Nenada Tatarinova.

Maja Šuput lijepo se provodi na odmoru na egzotičnom Mauricijusu, a ona i Nenad Tatarinov svima su pokazali da su zaljubljeni kao i prvog dana, barem ako je suditi po fotografijama koje je podijelila na svojem profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 ''plan je da...'' Maja Šuput otkrila dugo čuvanu tajnu: ''Sad me već pitaju - a zašto nema muža, zašto nema dijete?''

"Neopisivo", napisala je pjevačica uz niz fotografija na kojima pozira u badiću s izrezima, a na jednoj od njih popela se u Nenadov zagrljaj i strastveno ga poljubila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Bloom slikao?", "Wau, uživajte", "Majo, goriš", "Uživaj, Majo", napisali su joj u komentarima pratitelji.

Maja je ovih dana objavila fotografiju na kojoj je pokazala i kako se sredila za večeru, na kojoj pozira u kratkom crvenom kombinezonu s dekolteom.

"Uvijek top od glave do pete", "Naša ljepotica", "Omg, koja ljepota", "Top", "Majuška, goriš", "Uživajte", komentirali su joj pratitelji.

Uoči odlaska na odmor objavila je fotografije iz zagrebačke zračne luke i aviona, a onda je pokazala i što je dočekalo nju, Blooma i Nenada pri dolasku na Mauricijus.

"Konačno odmor. Nikad dočekati ovaj godišnji odmor i zato baš krećemo u najvećem veselju i ljubavi", napisala je Maja uoči polaska.

Pokazala je i kako im je protekao desetosatni let, ali i prizor koji ih je dočekao pri dolasku. Plesačice i lokalni glazbenici zaplesali su im i zasvirali, što je našu pjevačicu itekako oduševilo.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus s mamom Nives Celzijus i Mira Zeljković Nives Celzijus i Mira Zeljković Nives Celzijus +24 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus objavila rijetku fotografiju sa svojom mamom, pogledajte koliko nalikuje na nju

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans i Fran Tomas - 2 Luke Evans i Fran Tomas - 1 Luke Evans i Fran Tomas - 3 Luke Evans +15 Luke Evans i Fran Tomas Celebrity Djevojka mu je nekad služila kao paravan zbog jedne stvari, a sada se ne odvaja od svojeg isklesanog frajera!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene