Bez frizure i šminke

Maja Šuput u badiću s izrezima prošetala plažom, pišu joj da je ljepotica i u najopuštenijem izdanju

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 8 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +19 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput objavila je fotografiju na kojoj pozira u badiću dok uživa u čarima Mauricijusa.

Maja Šuput javila se svojim obožavateljima s jedne od pješčanih plaža luksuznog resorta na Mauricijusu, gdje odmara sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinom Bloomom i odmah dobila komplimente.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Joj, kako slatko!" Šuput pokazala kako Bloom budi tatu ranom zorom, njemu je to bio urnebes, ali Nenadu baš i ne: "Ovo je gore nego u vojsci!"

"Dan za plažu", napisala je Maja uz fotografiju na kojoj pozira u opuštenom izdanju, bez frizure i šminke dok na sebi ima zanimiljiv badić s prorezima koji je je istaknuo vitku figuru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Lijepo", "Samo uživaj i pusa Bloomu", "Uživaj na najjače", "Goriš Maja", "Ljepotica", "Wow", pišu joj njezini obožavatelji.

Maja je objavila i fotografije s romantične večere na kojoj je bila s Nenadom, na kojoj pozira u njegovu zagrljaju, dok na sebi nosi bijelu haljinu otvorenih leđa, a on se uskladio s njezinim modnim odabirom.

"Pojeli, popili, vrijeme je za...", napisala je Maja uz objavu u svom stilu, a njezini obožavatelji potrudili su se oko maštovitih odgovora.

"Za seku", "Majo, ti si kraljica!! Uživajte, zasluženo", "Vrijeme je za platiti račun", "Za ljubaaaaaav", "Za keks", "Najbolji par na estradi", odgovorili su joj u komentarima.

Uoči odlaska na odmor objavila je fotografije iz zagrebačke zračne luke i aviona, a onda je pokazala i što je dočekalo nju, Blooma i Nenada pri dolasku na Mauricijus.

"Konačno odmor. Nikad dočekati ovaj godišnji odmor i zato baš krećemo u najvećem veselju i ljubavi", napisala je Maja uoči polaska.

Pokazala je i kako im je protekao 10-satni let, ali i prizor koji ih je dočekao pri dolasku. Plesačice i lokalni glazbenici zaplesali su im i zasvirali što je našu pjevačicu itekako oduševilo.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Lee Curtis Jamie Lee Curtis (Foto: Profimedia) Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Jamie Lee Curtis (Foto: Profimedia) +20 Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Nekad i sad Nikada nije bila smatrana klasičnom holivudskom ljepoticom, ali njezine scene striptiza još se dobro pamte

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jessie J - 4 Jessie J - 5 Jessie J - 6 Jessie J - 3 +10 Jessie J - 1 Celebrity Nakon tužne tragedije i potresnog priznanja objavila je sretnu vijest pa preslatkim videom sve dovela do suza

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene