Odgovori su maštoviti

Šuput objavila romantičnu fotku sa suprugom, pa kratkim opisom navela fanove da dovrše njezin plan

Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 +19 Maja Šuput - 2 Galerija

Maja Šuput objavila je na profilu na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju supruga Nenada Tatarinova pa pokazala svima koliko su zaljubljeni.

Maja Šuput uživa s obitelji na Mauricijusu na zasluženom odmoru, a nakon uživanja na plaži luksuznog resorta u kojem borave, sa suprugom Nenadom Tatarinovim se otputila na romantičnu večeru.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Wow! Pogledajte luksuz u kojem Maja Šuput uživa na našem moru, za boravak tamo se i posebno dotjerala!

Maja je na profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u njegovu zagrljaju, dok na sebi nosi bijelu haljinu otvorenih leđa, a Nenad se uskladio s njezinim modnim odabirom.

"Pojeli, popili, vrijeme je za...", napisala je Maja uz objavu u svom stilu, a njezini obožavatelji potrudili su se oko maštovitih odgovora.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Za seku", "Majo, ti si kraljica!! Uživajte, zasluženo", "Vrijeme je za platiti račun", "Za ljubaaaaaav", "Za keks", "Najbolji par na estradi", odgovorili su joj u komentarima.

Uoči odlaska na odmor objavila je fotografije iz zagrebačke zračne luke i aviona, a onda je pokazala i što je dočekalo nju, Blooma i Nenada pri dolasku na Mauricijus.

"Konačno odmor. Nikad dočekati ovaj godišnji odmor i zato baš krećemo u najvećem veselju i ljubavi", napisala je Maja uoči polaska.

Pokazala je i kako im je protekao 10-satni let, ali i prizor koji ih je dočekao pri dolasku. Plesačice i lokalni glazbenici zaplesali su im i zasvirali što je našu pjevačicu itekako oduševilo.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Lee Curtis Jamie Lee Curtis (Foto: Profimedia) Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Jamie Lee Curtis (Foto: Profimedia) +20 Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Nekad i sad Nikada nije bila smatrana klasičnom holivudskom ljepoticom, ali njezine scene striptiza još se dobro pamte

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Isla Fisher - 3 Sacha Baron Cohen i Isla Fisher - 1 Sacha Baron Cohen Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) +7 Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Zanimljivosti Njezin suprug nije baš svima omiljen, ali ona se ludo zaljubila na prvi pogled i zbog toga nije požalila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene