Obiteljski odmor

Šuput se javila s egzotične lokacije koju je Bloom odabrao, evo kakav su im doček priredili: "E ovako se dočekuju gosti!"

Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 4 Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +19 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput je s obitelji otputovala na odmor na Mauricijus koji je jedva dočekala nakon zaposlene godine.

Maja Šuput se nakon zaposlene godine s obitelji otputila na zasluženi odmor i to na egzotični Mauricijus gdje ju je dočekala itekakva dobrodošlica.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

Maja je na profilu na Instagramu objavila fotografije iz zagrebačke zračne luke i aviona, a onda je pokazala i što je dočekalo nju, Blooma i Nenada Tatarinova pri dolasku na Mauricijus.

"Konačno odmor. Nikad dočekati ovaj godišnji odmor i zato baš krećemo u najvećem veselju i ljubavi", napisala je Maja uoči polaska.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Onda je pokazala i kako im je protekao 10-satni let, ali i prizor koji ih je dočekao pri dolasku. Plesačice i lokalni glazbenici zaplesali su im i zasvirali što je našu pjevačicu itekako oduševilo.

"E ovako se dočekuju gosti na aerodromu", napisala je Maja u snimici koju je podijelila u priči na Instagramu, pa objavila i nekoliko preslatkih Bloomovih fotografija. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Dobra zabava", "Odmorite, zaslužili ste", "Baš ste slatki, uživajte", "Kak ste zgodni", "Majuška je kraljica", "Uživaj, Majo", "Divna obitelj uvijek na okupu", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Maji je 2022. godina bila pretrpana poslovnim obvezama, i zato je spakirala kovčege i s obitelji otišla na Mauricijus.

"Živim za 1. 1.! Sad je ovo već preživljavanje, više nije uživancija, ali kad ja odem na godišnji - ne dao vam Bog da me netko nazove! Pijesak, sunce, a i Bloom je baš rekao: 'Ja bih na Mauricijus!', pa rekoh, ajde!" izjavila je Maja za IN magazin.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Paulina Porizkova - 2 Paulina Porizkova - 4 Paulina Porizkova - 3 Paulina Porizkova +23 Paulina Porizkova Celebrity Ona je bivši supermodel - u 58. godini pozirala je u toplesu pa pratiteljima uputila sljedeće: ''Nemam što skrivati...''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Rhea Durham - 4 Rhea Durham - 2 Rhea Durham - 1 Rhea Durham - 5 +18 Rhea Durham i Mark Wahlberg - 1 Celebrity Poneki kilogram viška nekoć joj je bio strogo zabranjen, a onda je upoznala supruga zbog kojeg je napustila svjetla reflektora

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene