Ponijele je emocije

Maja Šuput točno u ponoć potrčala u zagrljaj svojoj posebnoj osobi: "Pamtit ću ovo zauvijek"

Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 9 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 5 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 4 Maja Šuput +19 In Magazin: Maja Šuput - 8 Galerija

Maja Šuput Novu godinu dočekala je radno na otoku Rabu, a uz nju je bio i suprug Nenad Tatarinov.

Maja Šuput za doček Nove godine nastupila je na otoku Rabu, na dječjem i na onom u ponoć, a dio atmosfere najluđe noći u godini podijelila je i na svojem profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

"Sretna Nova 2023. i sve najbolje od srca vam želimo! Hvala Rabu na najluđem dočeku, na oborenom rekordu broja ljudi, na energiji koju ću pamtiti zauvijek", napisala je Maja uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Za nastup u novogodišnjoj noći Maja je odabrala srebrnu haljinu s velikim prorezom koji je otkrio pogled na njezine utrenirane noge. Na dočeku je bio i njezin suprug Nenad Tatarinov, kojemu je točno u ponoć potrčala u zagrljaj i po poljubac, nakon čega se vratila publici.

Maji je 2022. godina bila pretrpana poslovnim obvezama, i zato ubrzo pakira kovčege i s obitelji leti na Mauricijus.

"Živim za 1. 1.! Sad je ovo već preživljavanje, više nije uživancija, ali kad ja odem na godišnji - ne dao vam Bog da me netko nazove! Pijesak, sunce, a i Bloom je baš rekao: 'Ja bih na Mauricijus!', pa rekoh, ajde!" izjavila je Maja za IN magazin.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iris i Marko Livaja - 2 Iris i Marko Livaja - 3 Iris i Marko Livaja - 4 Iris i Marko Livaja - 5 +24 Iris i Marko Livaja - 1 Celebrity Iris Livaja u opakoj haljinici s dekolteom na dočeku, njen Marko nije ju prestajao ljubiti: "Volite se istinski"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley - 1 Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley i Hugh Grant +4 Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Celebrity Bivši ju je prevario s prostitutkom, ali ni to nije ostavilo traga na njenom tijelu kojim može posramiti i upola mlađe kolegice!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene