''Uvijek top!''

Dekolte Maje Šuput otkrio malo previše, a evo kakve su reakcije na seksi crveni kombinezon koji je obukla za večeru

Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput +19 Maja Šuput - 4 Galerija

Maja Šuput objavila je fotografiju na kojoj je pokazala kako se sredila za večeru dok uživa na egzotičnom Mauricijusu.

Mauricijus se pokazao kao destinacija za odmor iz snova za Maju Šuput i njezinu obitelj, a pjevačica sa svojim obožavateljima na profilu na Instagramu dijeli neke od trenutaka za pamćenje.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Joj, kako slatko!" Šuput pokazala kako Bloom budi tatu ranom zorom, njemu je to bio urnebes, ali Nenadu baš i ne: "Ovo je gore nego u vojsci!"

Tako je u jednoj od posljednjih objava pokazala kako se sredila za izlazak na večeru, a odabrala je kratki crveni kombinezon s dubokim dekolteom.

"Vrijeme za večeru", napisala je Maja uz fotografije koje je objavila pa dobila brojne komplimente na račun ljepote.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Uvijek top od glave do pete", "Naša ljepotica", "Omg, koja ljepota", "Top", "Majuška, goriš", "Uživajte", komentirali su joj pratitelji.

Maja je ovih dana objavila i fotografiju na kojoj pozira u opuštenom izdanju, bez frizure i šminke, dok na sebi ima zanimljiv badić s prorezima koji je istaknuo njezinu vitku figuru.

Uoči odlaska na odmor objavila je fotografije iz zagrebačke zračne luke i aviona, a onda je pokazala i što je dočekalo nju, Blooma i Nenada pri dolasku na Mauricijus.

"Konačno odmor. Nikad dočekati ovaj godišnji odmor i zato baš krećemo u najvećem veselju i ljubavi", napisala je Maja uoči polaska.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans i Fran Tomas - 2 Luke Evans i Fran Tomas - 1 Luke Evans i Fran Tomas - 3 Luke Evans +15 Luke Evans i Fran Tomas Celebrity Djevojka mu je nekad služila kao paravan zbog jedne stvari, a sada se ne odvaja od svojeg isklesanog frajera!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson +3 Marko Perković Thompson (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Celebrity Thompson se oglasio nakon dužeg vremena i sinu uputio dirljive riječi, prolaze kroz teške trenutke: "Ti ne boj se, sine"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene