Stižu poruke podrške

Thompson se oglasio nakon dužeg vremena i sinu uputio dirljive riječi, prolaze kroz teške trenutke: "Ti ne boj se, sine"

Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Matija Habljak/Pixsell 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Marko Perković Thompson Thompson (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Thompson (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija

Marko Perković Thompson je putem društvenih mreža svom sinu Anti posvetio stihove pjesme, dok zdravstveno stanje mladića još uvijek nije poznato.

Sin našeg pjevača Marka Perkovića Thompsona, 17-godišnji Ante Mihael Perković, u srpnju prošle godine je završio u bolnici i obitelj od tada prolazi kroz teške trenutke, a o njegovu stanju nema nikakvih vijesti.

Pogledaj i ovo Lejdi Perković i Marko Perković Thompson kći njegova mlađeg brata Novopečena zaručnica mentora iz "Plesa sa zvijezdama" nećakinja je Marka Perkovića Thompsona i velika je podrška svojem stricu!

Nakon što se duže vremena nije oglašavao na društvenim mrežama, Marko je sada na svom facebook profilu objavio riječi svoje pjesme "Ne boj se" koje je posvetio sinu.

“Ti ne boj se sine vjetra ni kiše, ni vala što pjeni. Ti ne boj se kćeri kad postanu tiše, oluje u meni. Dok vas ruka nepravde tjera, a sjećanje dušu pjeni. Tebe neka uvijek hrabri vjera i vode koraci njeni. Puste su ulice otkad te nema, a noći su tiše. Čujem svakim se danom otići sprema, vas sve više i više. Život je staza i trnja i cvijeća, ne daj da ti dušu slome. Teško je naći sreću na kraju svijeta, ona je u domu tvome", dio je stihova koje je objavio.

"Velika podrška Marku i njegovoj obitelji, neka im dragi Bog da snage, vjere i ufanja u Božije milosrđe", "Ne boj se svi smo uz tebe i tvoju obitelj", "Još jedna Markova predivna pjesma koja dira srce i dušu. Uz molitvu za Antu i Božji blagoslov u mislima s Markom i cijelom obitelji. Bože Ti si milosrdan budi im u pomoći", "Marko, naše molitve i naša srca su uz tvoga sina i tvoju obitelj", "Divna, predivna, snažna pjesma", dio je lijepih želja i molitvi koje su u komentarima ostavili Markovi obožavatelji.

Osim sina Ante, Marko i njegova supruga Sandra Perković imaju još blizanke Katarinu i Cvitu, sina Petra Šimuna i kćer Divu Mariju.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Carrie Royal - 2 Carrie Royal - 4 Carrie Royal - 1 Carrie Royal - 3 +26 Carrie Royal - 5 Zanimljivosti Bivša seks-domina otkrila detalje druženja s Harryjem, jedna ju je stvar posebno zgrozila: "On je takva kukavica"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput - 2 Celebrity Maja Šuput u badiću s izrezima prošetala plažom, pišu joj da je ljepotica i u najopuštenijem izdanju

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene