Nije mu lako!

Teški životni trenuci za Thompsona, pjevač uputio poziv na molitvu za ozdravljenje njegova 17-godišnjeg sina

Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Matija Habljak/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson na koncertu (Foto: Dnevnik.hr) Thompson na koncertu (Foto: Dnevnik.hr) Marko Perković Thompson (Foto: Dnevnik.hr) Marko Perković Thompson (Foto: Dnevnik.hr) Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Pjevač Marko Perković Thompson (Foto: IN Magazin) +2 Thompson (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Na službenom Facebook profilu Marka Perkovića Thompsona objavljen je poziv na molitvu za ozdravljenje njegova sina Ante Mihaela.

Sin pjevača Marka Perkovića Thompsona, 17-godišnji Ante Mihael Perković, završio je u bolnici početkom srpnja. 

Pogledaj i ovo Lejdi Perković i Marko Perković Thompson kći njegova mlađeg brata Novopečena zaručnica mentora iz "Plesa sa zvijezdama" nećakinja je Marka Perkovića Thompsona i velika je podrška svojem stricu!

Nakon što je iz Splita prebačen u Zagreb, pjevač prima samo poruke podrške, a po društvenim mrežama šire se molitve za ozdravljenje Ante Mihaela. 

Mole se ljudi diljem Hrvatske, a Thompson je zbog ove teške situacije otkazao i sve koncerte.

Na službenoj Facebook stranici pjevača sada je objavljen novi poziv na molitvu za ozdravljenje njegova sina. 

"O Marijo! Tko da nam bude moćnijim zagovornom pred Bogom ako li ne Ti? Ti si ona koja je postala svima sve i koja svima dijeliš u obilju milosti, i to tim više što ih oni više trebaju i što imaju manje nade za ljudsku pomoć. Ne možemo ni pojmiti da Ti nećeš uslišiti uzdisaja bolesnika koji se k Tebi utječe, te molbi i zavjeta njegove mile rodbine i srdačnih mu prijatelja; molitava Tvojih svećenika i svih ostalih pobožnih osoba, koje mole i nadaju se jer dobro znaju koliko je Tebi milo kad možeš utješiti one koji uzdišu u ovoj suznoj dolini.

Premilostiva Djevice, ne ostavi bez nagrade ufanje kojim se Tvom materinskom milosrđu utječemo za našeg dragog i teško bolesnog Antu Mihaela. Podaj njemu i svima koji slično trpe zdravlje i učini da se skupa možemo što prije vratiti Oltaru kako bismo Ti zahvalili na udijeljenoj nam milosti. Amen".

O Antinom zdravstvenom stanju trenutno nema nikakvih novih informacija. 

Osim sina Ante, Marko i njegova supruga Sandra Perković imaju još blizanke Katarinu i Cvitu, sina Petra Šimuna i kćer Divu Mariju.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 2 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić +4 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu Mariju iz hit-serije, ali danas je malo tko prepoznaje na prvi pogled, evo koliko se promijenila!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi i Ilina Cenov Sandi i Ilina Cenov Sandi i Ilina Cenov Sandi i Ilina Cenov +18 Sandi i Ilina Cenov Celebrity Sandi Cenov objavio fotku s 12 godina mlađom suprugom koju ne viđamo često, u badiću pokazala liniju za poželjeti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene