samozatajna Antonina

Pogledajte kako izgleda supruga Igora Mešina, rijetko se pojavljuju skupa u javnosti, a vole se još od mladih dana!

Igor Mešin Igor Mešin Ranko Šuvar/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor Mešin Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Maja Šuput i Igor Mešin Igor Mešin Igor Mešin Igor Mešin i Maja Šuput Igor Mešin - 2 +20 Igor Mešin - 3 Galerija

Igor Mešin u braku je s dječjom defektologinjom Antoninom, u koju se zaljubio u mladosti, a par zajedno ima sina Roka.

Glumac i voditelj Igor Mešin već je godinama jedno od omiljenih televizijskih lica, no privatni život uspješno skriva od javnosti.

Pogledaj i ovo Trikovi Igora Mešina i Filipa Detelića, TLZP Došla na svoje! Pogledajte tko je Mineu obradovao cvijećem, nekome je i nakratko otela posao: "Sad sam sretna!"

Voditelj popularnih showova Nove TV, poput "Supertalenta" i "Plesa sa zvijezdama", u sretnom je braku s dječjom defektologinjom Antoninom Mešin.

Kada su se upoznali, Igor je taman bio upisao Akademiju, a Antonina je još bila srednjoškolka. Pred oltar su stali nakon sedam godina veze, a zajedno imaju sina Roka.

Par se rijetko pojavljuje u javnosti, no mi smo iskopali nekoliko njihovih zajedničkih fotografija iz prošlosti koje možete pogledati u galeriji, a svima izgledaju sretno i zaljubljeno preko ušiju.

Igor nam je jednom prilikom otkrio i kako kao poznata osoba uspijeva čuvati svoju privatnost.

"Ne trudim se previše čuvati privatnost. Izvan posla živim jedan običan obiteljski život, a to medijski nije baš previše interesantno", kazao je Mešin za DNEVNIK.HR.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 11 +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u tangicama izrazila samo jednu skromnu želju, a neki na ovaj prizor nisu bili spremni

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Boris Novković Severina Severina i Boris Novković Severina i Boris Novković +26 Severina - 1 Nekad i sad Isplivala Sevkina fotografija s početka 2000-ih, rijetko je viđena u ovako opuštenoj atmosferi, a društvo su joj pravila dobro poznata lica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene