Dijelit će pozornicu!

Igor Mešin otkrio što misli o suradnji s kolegicom Majom Šuput, ali i čime se bavi kad se ugase svjetla reflektora

Igor Mešin - 1 Igor Mešin - 1 Nova TV 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin - 1 Igor Mešin - 2 Igor Mešin - 3 Igor Mešin - 4 Igor Mešin - 5 Igor Mešin - 6 Igor Mešin Milan Majstorović i Igor Mešin Igor Mešin Igor Mešin +17 Igor Mešin - 3 Galerija

Igor Mešin je za DNEVNIK.HR otkrio veseli li se showu "Ples sa zvijezdama" koji će voditi s Majom Šuput i što misli o novoj kolegici.

Show "Ples sa zvijezdama" vraća se na Novu TV, a ovaj put će se u voditeljskim ulogama naći glumac Igor Mešin i pjevačica Maja Šuput.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović Poslala ohrabrujuću poruku Bojanu Gregorić Vejzović poslije ispadanja iz "Plesa sa zvijezdama" ponijele emocije, posebno se obratila Maji Šuput

Njih dvoje još nisu imali priliku nešto voditi zajedno, a Igoru je ovo prvi put da vodi "Ples sa zvijezdama" i ne krije svoje uzbuđenje zbog toga.

"Naravno da me veseli. Emisije uživo mi nisu strane, ali svaki novi projekt nosi i nove izazove. Tome se radujem", kazao je Mešin za DNEVNIK.TV.

Do sada smo ga imali priliku gledati kao voditelja showova "Supertalent" i "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem se u zadnjoj sezoni našao i u ulozi žirija, i teško mu je odabrati omiljeni projekt.

"Svaki mi je omiljen na svoj način, ali sa 'Supertalentom' sam nekako počeo", govori Igor, ali zato ne dvoji oko toga koja mu je uloga draža.

"Mislim da se puno bolje snalazim kao voditelj. Biti član žirija je jedna druga odgovornost", priznaje.

Sa Šuput se već godinama susreće na istim projektima, no dosad nisu imali priliku dijeliti pozornicu.

"Maja i ja smo već dosta radili zajedno, ali na suprotnim stranama. Ili je ona bila član žirija, a ja voditelj, ili obrnuto. Veselim se da smo sad na istoj strani", kaže Mešin, a na pitanje hoće li mu njegov dosadašnji suvoditelj Frano Ridjan nedostajati otkriva: "Frano i ja zaista dijelimo iste interese o hrani pa će mi nedostajati to naše konstantno iščekivanje bilo kakve pauze da se pobjegne u garderobu nešto prigristi. A znalo je biti podosta hrane. Posebno na TLZP kad nam se u garderobi pridruži i Goran Navojec", otkrio nam je.

S Mešinom smo kratko prokomentirali i zadnju sezonu "Supertalenta" koja je bila prepuna uzbudljivih točaka i zanimljivih kandidata, a pobjedu je na kraju odnijela Anatacha Filimone.

"Stvarno je bilo mnogo odličnih točaka. Cijela sezona je bila uzbudljiva od početka pa do samog finala, ali moram spomenuti naš zlatni gumb, braću Šubarić", istaknuo je Igor.

A ima li on neke skrivene talente?

"U ovim mojim, sad već ozbiljnim godinama, još nije otkriven".

Mešina su gledatelji obožavali u seriji "Naša mala klinika“, gledali smo ga i u "Dar Maru", a iza njega su i brojne kazališne uloge, pa je logično da mu je teško izdvojiti najdraže.

"Sve što sam radio i na televiziji i u kazalištu ostavilo je nekog traga na meni i u meni. Ono što ću zasigurno pamtiti cijeli život je snimanje 'Naše male klinike'. Bili smo mladi, blesavi i beskrajno smo se zabavljali", prisjetio se.

Na kraju nam je otkrio kako godinama uspijeva zadržati svoj privatni život daleko od očiju javnosti.

"Ne trudim se previše čuvati privatnost. Izvan posla živim jedan običan obiteljski život, a to medijski nije baš previše interesantno", smatra Igor.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava i Tonči Huljić Snježana Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 +7 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Celebrity Majke Petra Graše i Hane Huljić zajedno su se sređivale za vjenčanje godine, isplivale su fotografije s priprema!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 14 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 6 Celebrity Severina u sićušnom bikiniju pokazala ubojitu figuru, zasjenila je i rajske prizore oko sebe: "Nisi realna!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene