pamtite li ga ovakvog?

Pogledajte kako je Igor Mešin izgledao prije 17 godina, i tada je bio miljenik publike zbog jedne nezaboravne uloge!

Igor Mešin Igor Mešin Nova TV 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin Ekipa iz serije Naša mala klinika Igor Mešin Igor Mešin Igor Mešin, Filip Šovagović Igor Mešin, Filip Šovagović i Damir Lončar Igor Mešin Igor Mešin Marko Grubnić, Maja Šuput i Igor Mešin Igor Mešin +14 Igor Mešin Galerija

Igor Mešin u seriji "Naša mala klinika" utjelovio je nezaboravnog Milana "Milu" Cara, a pogledajte koliko se promijenio od tada.

Naš kazališni, filmski i televizijski glumac Igor Mešin ostvario je jednu od glavnih uloga u popularnoj seriji "Naša mala klinika", koja se od 2004. do 2007. godine emitirala u programu Nove TV i bila je prvi hrvatski sitcom.

Pogledaj i ovo Frano Ridjan i Igor Mešin - 3 ne zna se koji je zgodniji! Frajerima iz Supertalenta pozavidio bi i James Bond, a jasno je koji bi ga naš glumac dostojno utjelovio!

Mešin je glumio vozača hitne pomoći i medicinskog tehničara Milana "Milu" Cara, a sada su se pojavile fotografije sa seta serije iz 2005. godine, na kojima ga nije baš lako prepoznati.

"To je jedno snimanje koje nikad neću zaboraviti jer smo bili mladi, bili smo dobra ekipa, dobra škvadra i uz to koliko smo puno radili, jako smo se dobro zabavljali na tom snimanju", prisjetio se Mešin jednom prilikom za DNEVNIK.HR.

Igor je u to vrijeme bio u kasnim tridesetima, a danas mu je 55 godina i mnogi se slažu da nikada nije izgledao bolje.

Ove smo ga godine gledali kao voditelja showa Nove TV "Ples sa zvijezdama", u kojem je predstavio svoj novi imidž, a u pomoć mu je priskočio stilist Marko Grubnić, koji se iz emisije u emisiju brinuo za njegova besprijekorna i uglađena izdanja. Suradnjom su oboje bili zadovoljni, kao i brojni gledatelji showa.

"Iskreno, od svih ljudi s kojima surađujem na projektu Ples sa zvijezdama najponosniji sam upravo na suradnju s Igorom. Jako mi je drago da ste i vi, kao i dragi gledatelji, primijetili jednog novog Igora", komentirao je Grubnić za DNEVNIK.HR, a s njim se složio i Mešin.

"Marko i ja prvi put surađujemo i prezadovoljan sam. Izvukao me malo iz onih klasičnih odijela i jako se dobro osjećam u onome što nosim, a to mi je najbitnije", kazao nam je Igor.

Mešina ćemo ponovno gledati i u ulozi voditelja "Supertalenta", koji uskoro počinje s emitiranjem na Novoj TV, a show će, kao i prethodnih godina, uz njega voditi i Frano Ridjan.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ivona Periša - 1 Ivona Periša - 2 Ivona Periša - 3 Ivona Periša - 4 +15 Ivona Periša - 5 Nekad i sad Kamo je nestala jedna od naših najljepših voditeljica? Proslavila se u prvom hrvatskom talent showu, a nakon karijere na televiziji napravila je životni zaokret

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus - 2 Nekad i sad Nives u badiću koji malo toga pokriva pokazala kako je izgledala prije 13 godina: "Pronađi razliku!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene