Omiljeni voditelj

Igor Mešin sasvim iskreno o najvećim gafovima u svojoj karijeri: ''Nisam ih imao puno, ali jedan ću zauvijek pamtiti''

Igor Mešin Igor Mešin Nova TV 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin - 11 Igor Mešin Igor Mešin Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Igor Mešin i Maja Šuput Igor Mešin i Maja Šuput Igor Mešin - 7 +21 Igor Mešin - 9 Galerija

Igor Mešin za DNEVNIK.HR ispričao je koju emisiju "Supertalenta" najviše pamti i zašto, te koji je njegov najveći "kiks" koji mu se dosad dogodio u poslovnom svijetu, a otkrio nam je i pokoji detalj iz privatnog života koji vješto skriva.

Glumca Igora Mešina domaća publika zavoljela je i kao voditelja popularnih showova "Tvoje lice zvuči poznato", "Ples sa zvijezdama" i "Supertalent", a u tu se ulogu nakon kratkog godišnjeg odmora, ponovno vraća.

Pogledaj i ovo Fabijan Pavao Medvešek, Davor Bilman i Marko Grubnić nikad glamurozniji! Fabijan u čipki, Bilman u šljokicama, a Ridjan i Mešin ogrnuti u baršun: Evo kako dečki iz Supertalenta izgledaju kad se prepuste u ruke Marka Grubnića!

Iako ga gledatelji u voditeljskoj ulozi gledaju dugi niz godina, Igor se može prisjetiti samo jednog ''kiksa'', koji mu je, tvrdi, ostao upamćen.

"Na sreću nisam imao nekih velikih kikseva, ali jedan ću zauvijek pamtiti i to kad sam dva sata prije početka emisije uživo popio tabletu protiv alergije. To nikako nije bilo pametno, a posljedice su bile dosta vidljive".

A što bi Igor rekao 18-godišnjem sebi i je li ikada sanjao da će biti voditelj?

"Sebi mlađem bih mogao dati pokoji savjet, ali znajući sebe kao mlađeg, vjerojatno ga ne bih poslušao. Nisam ni sanjao da ću ikada biti glumac i voditelj. Kao mali želio sam raditi u trafici".

Posebno ga u ovom poslu drži podrška njegove obitelji, bez koje ga, kako kaže, vjerojatno ne bi trpjeli sve ove godine.
A koji Supertalent najviše pamti?

"Svakakvih talenata i ponekih antitalenata smo se nagledali, ali pamtim čovjeka koji je tvrdio da ima dva želuca i može pojesti sve, od kokica do žileta. Sve može progutati i vratiti nazad. Evo ne znam zašto baš njega pamtim (smijeh)".

Smatra da je u svim dosadašnjim showovima izuzetno uživao i divno se zabavljao, međutim sa Supertalentom je sve nekako počelo.
Jesu li on i Frano isključivo poslovne kolege ili se druže i privatno?

"Kad je sezona Supertalenta družimo se intenzivno. Nažalost za neka privatna druženja nema baš mnogo vremena. Poslovi nas vode na različite strane".

Iako ga s Franom povezuje isključivo posao, ipak ima zajedničkih stvari kojih će se rado prisjećati.

"Stol u garderobi uvijek pun nekih delicija. Svašta smo zajedno doživjeli, ali gladni nismo bili".

Igor inače svoj privatni život voli čuvati daleko od javnosti, ali ipak nam je otkrio gdje je ljetovao s obitelji.

"Godišnji sam uglavnom proveo u Zagrebu jer je bilo dosta radno. No jedno kraće vrijeme sam, kao i svake godine, proveo na pijesku, na prekrasnom otoku Susku".

Najgledaniji zabavni show u Hrvatskoj koji osvaja srca gledatelja 24. rujna u subotu se vraća na male ekrane sa svojom devetom sezonom u kojoj će se mnoštvo talentiranih kandidata predstaviti kroz atraktivne točke u natjecanju za laskavu titulu supertalenta!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Bridget Fonda Bridget Fonda +0 Bridget Fonda Nekad i sad Pamtimo je kao vitku plavokosu ljepoticu i veliku zvijezdu, a danas ne nalikuje na sebe i skriva se od javnosti

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 5 +20 Borna Kotromanić - 1 Celebrity Borna Kotromanić pojavila se u bijeloj prozirnoj haljini koja je svu pažnju usmjerila na jedan neočekivani detalj

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene