''Blago vašem Bloomu!''

Pogledajte nestvarne prizore iz raja u kojima Maja Šuput uživa sa svojom malom obitelji, pohvalila se s nekoliko novih fotografija!

Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 6 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 6 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 5 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 +19 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput objavila je niz priča na Instagramu s odmora na Mauricijusu, a ona i njezina obitelj ne mogu se nadiviti tom raju na zemlji.

Maja Šuput trenutačno sa svojom malom obitelji boravi u toplim krajevima, točnije na Mauricijusu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Naša pjevačica svakodnevno dijeli nove fotografije s tog prekrasnog mjesta, a ona i Nenad oduševljeni su ljepotama plaža i mora pa su destinaciju nazvali i rajem na zemlji.

Maja i Nenad s Bloomom uživaju na pješčanim plažama uz palme, a sve su zabilježili i kamerom pa podijelili s pratiteljima.

''Toliko nestvarno izgleda, a toliko je stvarno i realno da ne povjeruješ…'' napisala je Maja u opisu dviju fotografija na kojima ona uživa sjedeći na velikoj vreći za sjedenje, a Nenad nosi Blooma pored njih kao da leti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

''Predivni ste'', ''Divna obitelj'', ''Pa, koliko ste preslatki zajedno'', ''Blago vašem Bloomu, kad odraste, sve će znati'', pisali su pratitelji u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Uoči odlaska na odmor objavila je fotografije iz zagrebačke zračne luke i aviona, a onda je pokazala i što je dočekalo nju, Blooma i Nenada pri dolasku na Mauricijus.

"Konačno odmor. Nikad dočekati ovaj godišnji odmor i zato baš krećemo u najvećem veselju i ljubavi", napisala je Maja uoči polaska.

Pokazala je i kako im je protekao desetosatni let, ali i prizor koji ih je dočekao pri dolasku. Plesačice i lokalni glazbenici zaplesali su im i zasvirali, što je našu pjevačicu itekako oduševilo.

U intervjuu za IN magazin Maja je nedavno priznala da jedva čeka krenuti na odmor da se odmori od silnih projekata koje je ostvarila u 2022. godini.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 11 +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u tangicama izrazila samo jednu skromnu želju, a neki na ovaj prizor nisu bili spremni

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 5 +31 Ivana Knoll - 6 Celebrity Pogledajte u kakvom luksuzu Ivana Knoll uživa u Miamiju, pohvalila se stanom s pogledom od milijun dolara!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene