brojni su upiti o ovome

Maja Šuput ne prestaje objavljivati idilične obiteljske prizore s odmora, a obožavatelji se danima pitaju samo jedno!

Maja Šuput, Nenad Tatarinov Maja Šuput, Nenad Tatarinov Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 6 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 5 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 +20 Maja Šuput - 3 Galerija

Maja Šuput sa suprugom i sinom uživa na Mauricijusu, odakle se neprestano javlja na svojem Instagramu, a sada je pokazala čemu se sve troje najviše vesele na odmoru.

Pjevačica Maja Šuput uživa na zasluženom odmoru na Mauricijusu sa suprugom Nenadom Tatarinovom i sinom Bloomom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Iz tropskog raja neprestano se javlja na Instagramu, a sada je pokazala čemu se ona i obitelj najviše vesele tijekom odmora.

"Najveća tri gurmana u totalnom adrenalinu pred večeru", napisala je uz fotke na kojima sve troje poziraju u poprilično ležernim izdanjima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Ma preslatki ste", "Prirodni i lijepi", neki su od brojnih komentara koje su dobili, a Maja je u svojim pričama pokazala i kakva je bila večera.

Uz komplimente i zavidne komentare, Majini se obožavatelji ispod njezinih fotografija s odmora već danima pitaju jedno.

"Tko je fotograf?", "Vodite li na put i profi snimatelja?", pisali su joj mnogi koje zanima tko nju i obitelj fotografira tijekom njihovih putovanja, no Maja im nije odgovorila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Još fotografija Šuput i njezine obitelji s Mauricijusa pogledajte u galeriji.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Goran Navojec Marija Škaričić Goran Navojec i Marija Škaričić (Ivo Cagalj/PIXSELL) +8 Marija Škaričić Celebrity Neprepoznatljivi Goran Navojec ne prestaje iznenađivati transformacijom, a potvrdio je i da ljubav s kolegicom još cvjeta!  

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Michael J. Fox - 3 Michael J. Fox - 2 Michael J. Fox - 1 Euzhan Palcy, Michael J. Fox, Diane Warren i Peter Weir +18 Michael J. Fox - 3 Nekad i sad Najnovije paparazzo fotke omiljenog glumca rastužile su njegove obožavatelje, stanje mu je sve gore

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene