Pravi mali gurman

Šuput pokazala kako preslatki Bloom uživa u svojem prvom egzotičnom zalogaju, ni svi odrasli ne odvaže se to isprobati!

Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 2 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 2 Maja Šuput/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 1 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 3 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 4 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 2 Maja Šuput Maja Šuput, Nenad Tatarinov Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput +20 Maja Šuput - 6 Galerija

Maja Šuput pokazala je na društvenim mrežama kako Bloom prvi put jede suši, a čini se da je u zalogaju i više nego uživao.

Maja Šuput i dalje uživa s obitelji na odmoru iz snova na Mauricijusu, a na kojem je glavna zvijezda njezin sin Bloom, u što se možemo uvjeriti i na njezinu profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

Pjevačica je otkrila kako se maleni u potpunosti opustio, ali i upustio u isprobavanje nekih novih stvari, poput kušanja sušija, koji mu se očito svidio. U svojim pričama na Instagramu objavila je video u kojem Bloom uživa u zalogaju, a koji je rastopio njezine obožavatelje.

"Jede prvi put suši", napisala je Maja.

S odmora se neprestano javlja na društvenim mrežama, a pokazala je i kako započinje dan u tropskom raju.

"Dobro jutro", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira uz bazen u kupaćem kostimu s izrezima koji su otkrili njezin utegnuti trbuh i donji dio grudi.

"Ti živiš tri života, a tako i treba! Kad možeš, uživaj, svaka čast", "Divan kupaći", pisali su joj pratitelji u komentarima, a nanizala su se i brojna srca te zaljubljeni smajlići.

Šuput se prije toga pohvalila da je sinčiću Bloomu i suprugu Nenadu Tatarinovom za odmor nabavila jednake kupaće gaće, a obiteljskim fotografijama s odmora već danima izaziva divljenje, ali i zavist svojih pratitelja.

Maja i Nenad u braku su od 2019. godine, a sina su dobili u ožujku 2021.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 +35 Ivana Knoll Celebrity Ivana Knoll na meti kritika zbog novih razgolićenih fotografija: "Pretjerala si, promijenila si cijeli oblik!"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Dvina Meler Dvina Meler Dvina Meler Dvina Meler +11 Dvina Meler Nekad i sad Prije 25 godina bila je najljepša sportašica Hrvatske i Europe, pokorila je i modne piste, a evo što radi otkako se povukla iz javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene