u braku su 23 godine

Ministar Beroš u društvu supruge, koja se ne pojavljuje često u javnosti, ali se zato uvijek potrudi biti zamijećena!

Vili i Jasminka Beroš - 2 Vili i Jasminka Beroš - 2 Nera Simic/Cropix 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Vili i Jasminka Beroš - 1 Vili i Jasminka Beroš - 3 Vili Beroš s obitelji - 1 Vili Beroš s obitelji - 2 Vili i Jasminka Beroš Vili i Jasminka Beroš - 1 Vili i Jasminka Beroš - 2 Vili i Jasminka Beroš Vili i Jasminka Beroš Vili Beroš s obitelji +6 Vili i Jasminka Beroš - 5 Galerija

Vili Beroš i supruga Jasminka u braku su 23 godine i zajedno imaju dvoje djece, a nju rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti.

Ministar zdravstva Vili Beroš i njegova supruga Jasminka Beroš bili su na premijeri baleta "Spartak" u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Vili Beroš - 2 Prolaznici su ih zaustavljali Dobro raspoloženi Beroš sa suprugom je za šetnju iskoristio sunčan dan, a s njima je bilo i neodoljivo društvo!

Na premijeri su sjedili u poznatom društvu, a Jasminka je plijenila poglede u svjetlucavom sakou.

Ovo je rijedak izlazak supružnika, koji su u braku više od dva desetljeća. Posljednji put zajedno su snimljeni na zagrebačkoj špici na Staru godinu, a tada su bili sa sinom i unukom.

Jasminka i Vili upoznali su se 1992. godine u Vinogradskoj bolnici, gdje je on bio na specijalizaciji, a vjenčali su se 2000. u crkvi sv. Katarine u Zagrebu. Zajedno su dobili dvoje djece, kćer Lauru i sina Adriana, dok Jasminka iz prvog braka ima i kćer Lanu.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Gordan i Klara Jandroković - 1 Gordan i Klara Jandroković - 2 Gordan i Klara Jandroković - 3 Gordan i Klara Jandroković - 5 +23 Gordan i Klara Jandroković Celebrity Gordan Jandroković snimljen u izlasku s lijepom kćeri koja je u elegantnom izdanju bila pravi mamac za poglede!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jennie Garth i Tori Spelling Jennie Garth i Tori Spelling Jennie Garth i Tori Spelling Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Profimedia) +10 Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Getty Images) Nekad i sad Pogledajte kako danas izgledaju nekadašnje slatkice iz kultne serije: Jednoj se svi još dive, dok druga izaziva zgražanje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene