Dotjerali se!

Vili Beroš u rijetkom izlasku sa suprugom, ona je u elegantnom izdanju istaknula noge, a preskočila je jedan detalj!

Vili i Jasminka Beroš Vili i Jasminka Beroš Neva Zganec/Pixsell 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Vili i Jasminka Beroš - 1 Vili i Jasminka Beroš - 2 Vili i Jasminka Beroš - 3 Vili i Jasminka Beroš - 8 Vili i Jasminka Beroš - 4 Vili i Jasminka Beroš - 7 Vili i Jasminka Beroš - 5 Vili i Jasminka Beroš - 6 +0 Vili i Jasminka Beroš Galerija

Vili Beroš i njegova supruga Jasminka prisustvovali su svečanom otvorenju nove sezone Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu.

Ministar zdravstva Vili Beroš i njegova supruga Jasminka Beroš pojavili su se na svečanom opernom gala koncertu kojim je otvorena nova sezona Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu.

Oboje su se za ovu prigodu posebno dotjerali. Vili je nosio klasično crno odijelo, bijelu košulju i kravatu te je na lice stavio i zaštitnu masku, dok je njegova supruga taj detalj preskočila. Jasminka je u elegantnoj crnoj haljini u prvi plan izbacila vitke noge, a ružičaste štikle uskladila je s torbicom iste boje.

Ovo je rijedak izlazak supružnika, koji su u braku više od dva desetljeća.

Jasminka i Vili upoznali su se u Vinogradskoj bolnici, gdje je on radio, a vjenčali su se 2000. godine u zagrebačkoj crkvi sv. Katarine. Roditelji su dvoje djece, kćeri Laure i sina Adriana, dok Jasminka iz prvog braka ima i kćer Lanu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ George i princeza Charlotte s princem Williamom i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton s djecom Princ William i Kate Middleton s djecom Princeza Charlotte +25 Princ William i princeza Charlotte Celebrity Kraljevska obitelj donijela je povijesnu odluku koja je poslije nekoliko dana nagađanja sada napokon i potvrđena iz palače!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne - 2 +22 Cara Delevingne - 1 Nekad i sad Zbog jedinstvenog i upečatljivog izgleda za nju su se svi borili, a danas svojim ponašanjem plaši sve oko sebe i tjera u suze

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene