Bila je nova Kate Moss

Zbog jedinstvenog i upečatljivog izgleda za nju su se svi borili, a danas svojim ponašanjem plaši sve oko sebe i tjera u suze

Cara Delevingne Cara Delevingne Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne - 2 Cara Delevingne - 1 Cara Delevingne (Foto: Profimedia) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Instagram) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) +16 Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Galerija

Cara Delevingne trenutačno zabrinjava cijeli svijet svojim ponašanjem i izgledom i to nakon što je ostvarila zavidne uspjehe, no u njenom životu nikada ništa zapravo nije bilo savršeno.

Britanska manekenka Cara Delevingne posljednjih je nekoliko godina bila prava miljenica svijeta mode, i postala je ​​zvijezda supermodel o čemu većina može samo sanjati.

Pogledaj i ovo Cara Delevingne Pognute glave Nakon sumanutog ponašanja pojavila se prvi put u javnosti, potrudila se da je ne prepoznaju, ali plan joj baš nije uspio

Zbog njezinog jedinstvenog, upečatljivog izgleda modni brendovi i časopisi diljem svijeta borili su se da je uključe u svoje kampanje i revije, a surađivala je nekima od najjačih imena poput Chanela do Diora i Voguea.

Carin glamurozni imidž bio je dobro poznat i vrlo dobro oglašen, a fascinacija njome kao supermodelom, donijela joj je nadimak "nove Kate Moss".

Ali tijekom proteklih nekoliko mjeseci, manekenkin nekada privlačan imidž promijenio i to nakon što je sve češće bila viđena u ludim noćnim izlascima, konzumiranju alkohola do posjećivanja seks trgovina. Najveća zabrinutost nastala je prije nekoliko dana kada su u javnost procurile njezine uznemirujuće fotografije i snimke iz zračne luke iz koje nije uspjela otputovati. Svjedoci koji su je vidjeli tvrde kako nije mogla kontrolirati pokrete tijela u određenim trenucima, ispadao joj je mobitel iz ruku te je hodala okolo bosa, izgledajući vrlo nervozno i ​​kao da se ne može zaustaviti.

Anonimni izvor za Daily Mail je potvrdio da se Cara ukrcala u avion, ali se nakon 45 minuta i iskrcala, no nije poznat točan razlog tome. Izašavši iz aviona pušila je cigarete i djelovala je nervozno cijelo vrijeme. Njezin asistent za to je vrijeme razgovarao s osobljem u zračnoj luci, a na kraju su joj torbe izvadili iz aviona i bile su vraćene u SUV kojim je stigla te je napustila aerodrom.

Zbog njezinog ponašanja mnogi su se zapitali gdje je točno pošlo po zlu za nekoć savršenu zvijezdu za koju se činilo da ima cijeli svijet pod nogama?

Od tada strani mediji prenose da njezina obitelj razmišlja o intervenciji, dok je njezina bliska prijateljica Margot Robbie snimljena kako izgleda uznemirena i u suzama napušta Carin dom.

Uz svoju manekensku karijeru, Cara je također bila uspješna u filmskoj industriji i nekoliko se puta pojavila na velikom platnu, dizajnirala je vlastitu kolekciju torbica s Mulberryjem, izdala roman i pokrenula brend šampanjca sa svojim sestrama, što su samo neka od brojnih postignuća koja je postigla.

Uz sve uspjehe i postignuća, karijera joj je bila obilježena kontroverzama i skandalima. Godinama su kružile glasine da se Cara, koju su prijatelji prije opisali da daje 'život za zabavu', drogira, a uz to je sama priznala da se bori s depresijom i rekla je da je jednom razmišljala o samoubojstvu na vrhuncu svoje slave.

Prije nego što se probila na scenu, glumičino djetinjstvo nije bilo ništa lakše. Njezina majka, koja je inače bila bliska s članovima kraljevske obitelji, dugo se borila s ovisnošću o heroinu i dijagnosticiran joj je bipolarni poremećaj. Cara, koja se identificira kao panseksualka, rekla je i kako je provela godine suočavajući se sa svojom seksualnošću, što je rezultiralo time da je patila od vlastitih problema s mentalnim zdravljem već u dobi od 15 godina, a kasnije je otkrila da se kao tinejdžerica samoozljeđivala.

"Prebrzo odrastaš jer odgajaš svoje roditelje. Moja majka je nevjerojatno jaka osoba s ogromnim srcem i ja je obožavam. Svatko ima nešto kroz što prolazi sa svojom obitelji. Život mi je bio vrlo stresan jer je bilo dosta kaosa - nisam bila sigurna jesu li ljudi dobro ili ne", izjavila je prije nekoliko godina za Harper's Bazaar.

Njezino današnje stanje ne zabrinjava samo obitelj već i prijatelje, i brojne obožavatelje koji ne mogu vjerovati što joj se događa.

"Svi smo nevjerojatno zabrinuti. Situacija se razvija već nekoliko tjedana, a Carina obitelj je uključena', rekao je blizak prijatelj za The Sun.

U nedavnom intervjuu za magazin Stylist, Cara je priznala da nikada nije mislila da će doživjeti 30 godina.

"Iskreno, nisam mislila da ću biti živa u ovim godinama. Doslovno sam jedva čekala da navršim 30, jer su dvadesete jebeno teške. Zapravo si još uvijek tinejdžer, ali ti je suđeno biti odrasla osoba i svi ti govore da je ovo najbolje vrijeme u tvom životu", izjavila je tada.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Bridget Fonda Bridget Fonda +0 Bridget Fonda Nekad i sad Pamtimo je kao vitku plavokosu ljepoticu i veliku zvijezdu, a danas ne nalikuje na sebe i skriva se od javnosti

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Napad na kraljičin lijes Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 5 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 3 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 2 +23 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 1 Celebrity Šokantni prizori tijekom bdjenja za kraljicu Elizabetu: Muškarac se probio kroz gomilu i zgrabio za lijes, BBC prekinuo prijenos!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene