javila se iz šume

Omiljena domaća plavuša u 53. godini snimila video u bikiniju i ostavila obožavatelje bez teksta!

Mila Elegović - 4 Mila Elegović - 4 Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Elegović - 1 Mila Elegović - 2 Mila Elegović - 3 Mila Elegović - 4 Mila Elegović In Magazin: Mila Elegović - 10 Mila Elegović Mila Elegović - 2 Mila Elegović u novim epizodama serije Dar mar - 2 Mila Elegović u novim epizodama serije Dar mar - 3 +6 Mia Elegović Galerija

Mila Elegović užarila je društvene mreže videom i fotografijama na kojima je pokazala figuru u kupaćem kostimu.

Naša kazališna, filmska i televizijska glumica te pjevačica Mila Elegović (52) oduševila je pratitelje na Instagramu objavama na kojima se pohvalila svojom fantastičnom figurom.

Pogledaj i ovo Mila Elegović hrabro izdanje Mila Elegović ukrala je show na baletu u Zagrebu, pogledajte zašto su se svi okretali za njom!

Mila je pozirala u šumi na planini u crnom bikiniju koji je istaknuo njezin bujni dekolte i uski struk, a uz niz fotografija objavila je i video u kojem šalje puse.

"Tko je lijep, lijep je", "Prekrasna", "Divna dama", "Predivna žena", "Mila goriš", "Postoji li ljepša?", samo je dio brojnih komplimenata koje je dobila na račun svojeg izgleda, a mnogi obožavatelji ostali su bez teksta, pa su samo reagirali emotikonima vatre i srca.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli mila elegović (@elegoviceva)

Slične reakcija Mila izazove svakom svojom fotkom u kupaćem kostimu, a jednom prilikom otkrila je i koja je tajna njezine besprijekorne linije, kojoj se obožavatelji ne mogu nadiviti.

"Šest puta dnevno moram jesti, sve pomalo. Voće, povrće, ugljikohidrate, sve, ali stvarno jedem malo. Međutim, mislim da se radi o tome što sam ja na dijeti od svoje 21. godine. To je sad minuli rad, nagradilo me to", ispričala je za IN Magazin, a tada je priznala i što misli o člancima na temu njezine figure i godina.

"Pitala sam sebe zašto ja objavljujem te slike na društvenim mrežama i zašto svako ljeto objavim neku sliku. Ali shvatila sam da je to neka narcisoidnost koju moram priznati. I stalno se sad pitam i gledam te portale - pa zašto si to napravila? I onda si kažem, Mila, joj, voliš se praviti važna", našalila se Mila.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +22 Lidija Bačić Celebrity Lidiji Bačić zbog ove fotke pišu da je sve o čemu muškarci sanjaju, a javljaju joj se obožavatelji iz cijelog svijeta!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović +17 Anamarija Asanović Celebrity Kći bivšeg Vatrenog mami uzdahe na plaži u Turskoj, već danima objavljuje golišave fotke s plaže!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene