Baš wow!

Jedan od najzgodnijih Hrvata pohvalio se izgledom novog ureda, pažnju posebno krade jedan luksuzni detalj!

Vlaho Arbulić - 5 Vlaho Arbulić - 5 Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić - 5 Vlaho Arbulić - 4 Vlaho Arbulić - 1 Vlaho Arbulić - 3 Matija Cvek i Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić (Foto: Promo) Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić - 4 Vlaho Arbulić - 3 +17 Vlaho Arbulić - 2 Galerija

Vlaho Arbulić pohvalio se svojim novim luksuznim uredom, a pažnju su ukrali skupi detalji kojima je prostorija uređena.

Vlaho Arbulić, glazbeni producent i pjevač, pohvalio se izgledom svog novog ureda na svom Instagram profilu.

Pogledaj i ovo Vlaho Arbulić sviđa li vam se? Jedan od najzgodnijih Hrvata pokazao novi imidž, s ovakvom ga frizurom još nismo imali prilike vidjeti!

Vlaho je podijelio nekoliko fotografija koje prikazuju raskošne detalje ovog zgodnog pjevača, a posebnu pozornost ukrao je luster nalik na riblje ljuske.

Ostatak prostora uređen je u neutralnim toplim bojama, a na sredini prostorije postavljen je i veliki okrugli stakleni stol oko kojeg se nalaze dvije bijele stolice.

Zidovi su ukrašeni brojnim policama koje su osvijetljene žutim lampicama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlaho (@v.l.a.h.o)

Vlaho je inače magistrirao je na zagrebačkom FER-u, bio je maneken, sada je uspješan glazbenik, a najviše mu odgovara uloga oca.

Sa suprugom Tatjanom Dragović ima kćer Lucu živi u centru Zagreba, a malena je već krenula njegovim stopama i upisala se u glazbenu školu.

"Obožava glazbu i ona se apsolutno bavi glazbom kroz igru slobodno i neopterećeno, mogu samo učiti od nje", pohvalio se ranije ove godine za IN Magazin, a tada je otkrio i da malena ne pokazuje interes za manekenstvo, iako su i on i Tatjana nekoć nizala uspjehe na tom polju.

"Mislim da bi to Luci bilo predosadno, ona je puno osebujnija ličnost, ali opet kažem, ona će sebi sama određivati svoj put, ne bojim se za to uopće", ispričao je.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Severina u Koprivnici Severina u Koprivnici - 4 Severina u Koprivnici - 2 Severina u Koprivnici - 1 +34 Severina u Koprivnici - 4 Celebrity Severina u čast grada Koprivnice napravila feštu pa publici priredila zavodljiv spektakl na pozornici!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Pinčić i Davor Guberović Doris Pinčić - 5 Doris Pinčić - 4 Doris Pinčić - 3 +1 Doris Pinčić - 2 Celebrity Doris Pinčić prvi put u javnosti pokazala novog partnera, golupčići više ne skrivaju svoju sreću!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene