atraktivno i elegantno

Ana Rucner u prozirnoj bluzi pokazala točno onoliko koliko treba, a pobrinula se i da svi primijete njezine noge

Ana Rucner Ana Rucner Vanesa Pandzic/Cropix 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner - 1 Ana Rucner - 2 Ana Rucner - 3 Vlado Kalember, Ana Rucner Ana Rucner - 4 Ana Rucner - 2 Ana Rucner - 1 Ana Rucner - 2 Ana Rucner Ana Rucner +16 Ana Rucner Galerija

Ana Rucner nastupila je na modnoj reviji "Moja maturalna večer" u elegantnom i atraktivnom izdanju.

Naša poznata violončelistica Ana Rucner rado se odaziva na humanitarne događaje, a sada je i nastupila na jednom.

Pogledaj i ovo Ana Rucner objavila zajedničke fotke Ana Rucner uživa s dečkom na drugom kraju svijeta, nakon razvoda od 30 godina starijeg Kalembera pronašla je sreću s mlađim od sebe!

Ana je zabavljala uzvanike i sudionike na jubilarnoj petoj modnoj reviji "Moja maturalna večer" Zaklade Hrvatska za djecu, u sklopu koje se maturantima bez odgovarajuće roditeljske skrbi omogućuje da u pripremama za svoju maturalnu večer sudjeluju ravnopravno kao i njihovi vršnjaci te da na svoj veliki dan budu primjereno odjeveni. Ovim pohvalnim projektom doprinosi se njihovu samopouzdanju, uključenosti i ravnopravnijoj poziciji u zajednici.

Za tu je prigodu Rucner odabrala elegantno, ali i atraktivno izdanje s prozirnom bluzom koja otkriva dekolte i trbuh te crvenim hlačama visokog struka, u kojima je savršeno istaknula svoje vitke i dugačke noge.

Ana je na događaju svirala i pjevala, a snimkama se pohvalila u pričama na svojem profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝗔𝗡𝗔 𝗥𝗨𝗖𝗡𝗘𝗥 🎻 (@anarucner)

Osim talentom i izgledom, Rucner izaziva zanimanje javnosti i svojim neobičnim odnosom s bivšim suprugom Vladom Kalemberom, s kojim ima i sina Darijana.

Njih dvoje bili su u braku od 2006. do 2014. godine, a nakon razvoda ostali su u odličnim odnosima.

"Sjedili smo u sudnici, ali ne na suprotnim stranama, kao što je to praksa kod nas. Mi smo sjedili zajedno, a Ana me čak primila za ruku, na što nas je sutkinja upitala je li ovo neka showbizz fora. Odgovorio sam joj da nije - kako smo se dogovorili da ćemo se oženiti, tako smo se dogovorili i da ćemo se rastati", ispričao je nedavno Kalember u Special Happy Showu.

Ana je danas u sretnoj vezi s bubnjarom Markom Duvnjakom.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 1 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 2 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 3 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 4 +24 Frano Ridjan, Mia Kovačić Celebrity Mia Kovačić progovorila o svojem privatnom životu, koji vješto skriva, a razotkrila je i Franu Ridjana: "Možda će me ubiti što ovo kažem"

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin i Amela Dervišhalidović Dino Merlin - 4 Dino Merlin Dino Merlin +14 Dino Merlin Nekad i sad Procurila rijetka fotografija Dine Merlina i samozatajne supruge, malo je onih koji znaju kako ona uopće izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene