Modni genije

Grubnić pokazao kako izgleda bez ijednog filtera, stvarna slika njega iznenadila je sve koji ga prate: "Perfekcija"

Marko Grubnić - 1 Marko Grubnić - 1 Lovro Domitrovic 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 1 Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 4 +19 Marko Grubnić - 7 Galerija

Marko Grubnić podijelio je video u kojem šeta gradom potpuno sređen, a niz komplimenata uputili su mu kolege sa domaće i regionalne estrade.

Naš modni stilist Marko Grubnić prošetao je gradom u crnim pošpricanim trapericama na koje je kombinirao bijelu majicu i crnu kožnu jaknu sa resicama.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 2 Od poznatog dizajnera Marko Grubnić pohvalio se torbicom od čije će vam se cifre zavrtjeti u glavi: ''Besprijekoran kao i uvijek''

Sunčane naočale, mini crna torbica i čizme sa zakovicama dodatno su začinile cjelokupan izgled.

Navedeni stajling prikazao je u svom novom Instagram videu, a pratitelje je posebno oduševilo to što nije koristio nikakve filtere za uređivanje, već je pokazao sebe u realnom izdanju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

"Jakna je sve", komentirala je Žanamari Perčić, a nadovezala se i regionalna pjevačica Seka Aleksić koja mu je uputila niz emotikona gorućih vatrica.

"Najljepše odjeven Hrvat", "Modni genije", "Wow, koja faca", "Dobra moda", "Jakna gori", "Perfekcija", samo su neki od komentara.

Zbog ove neobične kombinacije, Marka su na zagrebačkoj špici lovili i paparazzi.

Marko je i ove sezone showa "Ples sa zvijezdama" zaslužan za glamurozna izdanja voditelja i članova žirija, a njegove kreacije možete gledati svake nedjelje u 20.15 na Novoj TV.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Cuccurin - 1 Marko Cuccurin - 2 Marko Cuccurin - 4 Marko Cuccurin - 5 +25 Ples sa zvijezdama: Marco Cuccurin - 5 Celebrity Natjecatelj našeg hit-showa omiljen je na društvenim mrežama, a oduševio je i zadnjom objavom: "Koje divno stvorenje"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 2 +25 Borna Kotromanić - 1 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica pokušala se zakamuflirati šiltericom, ali zbog ogromnog modnog detalja bila je itekako uočljiva!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene