"vječna inspiracija"

Marko Grubnić uskrsne je dane proveo na očaravajućem imanju, a uživao je u društvu drage mu osobe!

Marko Grubnić Marko Grubnić Marko Grubnić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić i Momčilo Gurović - 5 Marko Grubnić i Momčilo Gurović - 1 Marko Grubnić i Momčilo Gurović - 2 Marko Grubnić i Momčilo Gurović - 7 Marko Grubnić i Momčilo Gurović - 8 Marko Grubnić i Momčilo Gurović - 6 Marko Grubnić i Momčilo Gurović - 4 Marko Grubnić i Momčilo Gurović - 3 Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 3 +19 Marko Grubnić - 1 Galerija

Marko Grubnić i Momčilo Gurović Uskrs su proveli na jednom luksuznom imanju u Istri.

Naš modni stilist Marko Grubnić se ove godine povodom Uskrsa otputio na jedno luksuzno imanje u Istri, gdje je blagdane proveo u društvu Momčila Gurovića i svojih omiljenih psića.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić, Momčilo Gurović Čestitke se nižu Veliko slavlje kod Marka Grubnića! Priredio je raskošnu feštu uz bazen i nazdravio skupim pjenušcem: "Volim te puno, ti si vrlo poseban dečko"

Marko je na svom profilu na Instagramu objavio nekoliko fotografija na kojima se vidi u kakvoj su raskoši uživali i čini se da im baš nije nedostajalo i da su se lijepo proveli.

"Sretan Uskrs dragi moji prijatelji... Uskrs je vrijeme za radost i zahvalnost za dar života, ljubavi i radosti... Blagoslovljen dan svima, želim vam sretan Uskrs s ljubavlju i najboljim željama. Neka vam ovaj Uskrsni dan u život donese puno sreće i radosti, razumijevanja, nade, blagostanja, mira i obilja", poželio je Marko svojim pratiteljima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

"Dekoracija je očaravajuća. Sjajno, sretan Uskrs", "Ajme, predivnoooo, kao u uvijek", "Ne poznajem Vas, ali Vas pratiti je vječna inspiracija za svaku novu dekoraciju. Hvala Vam", "Sretan i blagoslovljen Uskrs tebi Marko i tvojim voljenima od srca", "Predivno, sretan Uskrs", poručili su mu u komentarima.

Nakon blagdana Marka čeka još jedna emisija showa "Ples sa zvijezdama" na kojoj radi kao stilist i pomno bira glamurozne kreacije za voditeljicu Tamaru Loos i članicu žirija Larisu Lipovac Navojec.

Inače ove nedjelje će po prvi put gledatelji ući u ulogu žirija i ocjenjivati kandidate. U prijenosu uživo dobit će mogućnost i da ocijene svaki plesni par te tako postanu peti član žirija! Parove će gledatelji moći ocijeniti isključivo putem DNEVNIK.hr aplikacije i dodijeliti im ocjenu u rasponu od 1 do 10, pa glasovanje putem telefona i aplikacije u šestoj emisiji neće biti moguće. Gledatelji će imati mogućnost sudjelovati samo u finalnom glasovanju u kojem će između dva plesna para s najmanjim brojem bodova odlučiti koji će od njih napustiti emisiju. Više o pravilima glasovanja pogledajte na službenoj stranici showa.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 4 Severina - 2 Severina - 5 +27 Severina - 3 Celebrity Severina se pohvalila kako je ukrasila blagdanski stol u svom stanu, vidi se da je pazila na svaki detalj

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 +25 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput objavila fotografije proslave Uskrsa za raskošnim stolom, a Bloom se okušao i u dobro poznatom tradicijskom običaju

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene