Baš lijepo

Severina se pohvalila kako je ukrasila blagdanski stol u svom stanu, vidi se da je pazila na svaki detalj

Severina Severina Severina/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 4 Severina - 2 Severina - 5 Severina - 3 Severina Severina - 4 Severina - 5 Severina - 3 Severina +21 Severina - 2 Galerija

Severina je svojim pratiteljima na profilu na Instagramu pokazala kako je ona ukrasila blagdanski stol.

Severina je na svom profilu na Instagramu podijelila dio blagdanskog ugođaja iz svog doma i pokazala kako je ona ukrasila svoj uskrsni stol.

Pogledaj i ovo Severina u Zadru - 24 U punom jeku! Severina nastavlja dvoransku turneju u još dva grada, na redu su Čakovec i Slavonski Brod!

U pričama koje je objavila ističu se bijeli tulipani, cvijet magnolije, šareno obojana jaja i tradicionalna uskrsna pinca, a vidi se da je pazila na baš svaki detalj.

Iako nikad nije objavila neku konkretnu fotografiju svojeg stana, Severina povremeno objavi dio iz svojeg doma koji ne otkriva previše, ali se vidi dovoljno da se može procijeniti da je pomno pazila na svaki detalj i pri njegovu uređenju. Sudeći tako po fotografijama, u stanu prevladava bijela boja, a namještaj je u zlatnim i bež nijansama.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 4 +26 Franka Batelić - 6 Celebrity Franka Batelić objavila video bez trunke šminke na licu, a za to je imala i poseban razlog: "Prije glamuroznog izdanja"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić - 1 Izabel Kovačić - 3 Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić +25 Mateo i Izabel Kovačić Celebrity Izabel Kovačić pokazala kako je ukrasila luksuzni stan za Uskrs, a sve je rastopio njezin maleni pomoćnik!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene