Raspametila ga je

Severini pratitelj dao vrlo predano obećanje nakon posljednjih fotografija koje je objavila: ''Seve, to je sto posto!''

Severina - 4 Severina - 4 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 5 Severina - 3 Severina - 2 Severina - 1 Severina i Tarik Filipović - 2 Severina i Tarik Filipović - 1 Severina - 1 Severina - 4 Severina - 2 Severina - 1 +21 Severina - 3 Galerija

Severina se pred pratiteljima pohvalila novim outfitom, a jedan je sve posebno oduševio obećanjem koje će ispuniti.

Pjevačica Severina na Instagramu se pohvalila novom odjevnom kombinacijom te je pozirala u plavim trapericama i kožnoj jakni. U rukama je nosila neobičnu kožnu torbu, a oči je zaštitila i retro sunčanim naočalama. Do posebnog izražaja došle su njene cipele na petu koje izgledaju poput vune od ovce.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

''Mi smo svi jeans generacija'', napisala je u opisu fotografija, a pratitelji su je, po običaju, obasuli komplimentima.

''Sis!'', ''Naša, ali svjetska ljepota'', ''Nema joj ravne, presenzualna'', ''Ti da i vreću staviš na sebe izgledala bi top!'' pisali su.

Međutim, do izražaja je došao jedan pratitelj koji je pjevačici iznio svoju zanimljivu odluku.

''Seve, tetoviram te sto posto!'' glasio je komentar.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Mnogi su još uvijek očarani njenom ljepotom i fantastičnom figurom koju pjevačica uspijeva održati i s 50 godina. Nedavno je bila na odmoru na Maldivima, a s beskrajnih pješčanih plaža Severina je objavila niz fotografija u kupaćim kostimima na koje su se pratitelji mogli samo diviti.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač i Goran Mandić - 2 Sonja Kovač i Goran Mandić - 3 Sonja Kovač i Goran Mandić - 4 Sonja Kovač - 2 +17 Sonja Kovač - 1 Celebrity Sonja Kovač uz romantične fotografije sa zaručnikom otkrila da imaju razlog za slavlje: "Možda je vrijeme da počnem planirati vjenčanje?"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 2 +28 Jennifer Lopez - 2 Celebrity Jennifer Lopez posebnim povodom uskoro dolazi u susjedni Beograd, ostvarit će joj se želja koju je davno izjavila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene