Za nju je vrijeme stalo!

Seve pokazala brutalne trbušne mišiće u badiću, zatečeni fanovi sve su rekli komentarima: ''Ova majka izgleda kao da ima 25 godina!''

Severina Severina Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 4 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 5 Severina - 4 Severina - 2 Severina - 1 +22 Severina - 3 Galerija

Severina ne prestaje oduševljavati fotografijama s Maldiva, a novom objavom u kupaćem kostimu pokazala je svu svoju raskoš.

Severina već danima uživa na Maldivima te pratitelje svakodnevno oduševljava novim fotografijama s beskrajnih pješčanih plaža i kristalno plavog mora.

Pogledaj i ovo Severina - 5 Noge u prvom planu Severina se skockala za nastup u najluđem klubu na moru, a s ovakvom frizurom još ju nismo vidjeli: ''Što se dogodi na...'''

Međutim, novom fotografijom navela je na pitanje stari li ona uopće. Sevka je pozirala u zelenom kupaćem kostimu, a na fotografiji na kojoj se nije nalazilo ništa osim nje, pijeska i valova pokazala je svoje savršeno isklesane trbušne mišiće i vitko tijelo.

''Mama ŠČ'', napisala je u opisu Severina, a već je otprije poznato da favorizira Let 3 i njihovu kvalifikaciju na Euroviziju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

''Za tebe je vrime stalo'', napisala joj je prijateljica Sonja Dvornik, a svi ostali mogu se samo složiti s njom.

''Šča izgledaš!'' pohvalila ju je dizajnerica Matija Vuica.

''Ščavršeno tijelo'', ''Savrščenstvo'', nastavili su se ostali komentari kombinirajući novu frazu ''ŠČ'', a ostali pratitelji nisu prestali hvaliti njezine mišiće i tijelo s 50 godina.

''Pa, ja ovakve trbušne nisam imala ni s 20 godina!'' dodala je jedna pratiteljica.

''Ova majka izgleda kao da ima 25 godina!'' složila se druga.

Inače, Severina je na Maldivima proslavila sinov rođendan, ali i rođendan svojeg menadžera Tomice, a dio slavljeničke atmosfere podijelila je također na društvenim mrežama.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli - 1 Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli - 2 Marica Pellegrinelli Marica Pellegrinelli +13 Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bili su par iz bajke i svi su ih obožavali, a onda su procurili detalji koje nitko nije očekivao: "Pristala sam da mu ugodim"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Amy Nuttall i Andrew Buchan - 2 Amy Nuttall i Andrew Buchan - 3 Amy Nuttall i Andrew Buchan - 1 Leila Farzad - 2 +7 Leila Farzad - 1 Celebrity Glumicu slomila suprugova nevjera, odao ga seksi poklon koji je pronašla: ''Odmah je znala da nije za nju!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene