Razlika od 25 godina

Bili su par iz bajke i svi su ih obožavali, a onda su procurili detalji koje nitko nije očekivao: "Pristala sam da mu ugodim"

Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli - 1 Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli - 2 Marica Pellegrinelli Marica Pellegrinelli Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Eros Ramazzoti (Foto: Getty Images) Eros Ramazzoti (Foto: Getty Images) Eros Ramazzotti (Foto: Getty Images) Eros Ramazzotti (FOTO: Getty) +7 Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Galerija

Ljubavna priča Erosa Ramazzottija i Marice Pellegrinelli bila je jedna od omiljenih u Italiji, obožavatelji i paparazzi pratili su ih na svakom koraku, no onda je iznenada svemu došao kraj.

Eros Ramazzotti i njegova, danas bivša, supruga Marica Pellegrinelli bili su jedan od najpopularnijih parova u Italiji, a onda su sve šokirali viješću da je njihovoj ljubavi došao kraj i da se razvode.

Pogledaj i ovo showbuzz Sretna slučajnost VESELA Marica: Eros svima pokazao ČVRSTU GUZU svoje mladenke!

34-godišnja Marica ovih je dana snimljena sa smiješkom na licu u šetnji milanskim ulicama, a čini se da joj paparazzi koji su je primijetili nisu nimalo smetali.

Danas 59-godišnji Eros i Marica vjenčali su se 2014., a razveli 2019. godine, a iako su kružile razne glasine o pravom razlogu, spominjala se i njegova nevjera, ona je o svemu progovorila tek nakon nekog vremena.

Tako je u jednom od intervjua za "Weekly F" izjavila kako im se ljubav dogodila iznenada i da je bila neodoljiva jer je tada imala samo 21 godinu. Otkrila je i kako je slavni pjevač pod svaku cijenu želio da imaju djecu, na što je ona pristala, no danas smatra kako je ipak bila premlada da već tada postane majka.

"Pristala sam da imamo djecu da bih mu ugodila, bila sam premlada za to", zaključila je Marica.

2011. godine na svijet je došla njihova prva kći Rafaela Marija, a godinu dana nakon što su se vjenčali dobili su sina Gabrija Tulija.

"Bila su to sjajna iskustva, ali je često ostavljao mene i djecu zbog obveza. Dok djeca nisu krenula u osnovnu školu, uvijek sam pratila muža na turneji. Onda sam prestala raditi, a brak je već bio gotov", izjavila je za designerwomen.co.uk.

Vijest o razvodu je šokirala javnost, koja se divila njihovu vjenčanju nalik bajci. Imali su 200 gostiju i Marica je nosila vjenčanicu koju je izradila modna kuća Valentino, a bijela haljina imala je po sebi note omiljene pjesme para. Tijekom godina često su dijelili zajedničke fotografije pune ljubavi i najdraže obiteljske trenutke, a čak su uvijek i u javnosti izmjenjivali nježnosti bez imalo zadrške. Bivši supružnici nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima i zajedno sudjeluju u odgoju djece. 

Samo dva mjeseca nakon objave razvoda Marica je viđena kako ljubi poduzetnika Charleya Vezzu, koji je preuzeo ugledni obiteljski posao brenda namještaja Gufram. Inače, Eros je prije Marice bio četiri godine u braku s manekenkom i glumicom Michelle Hunziker, s kojom je dobio kćer Auroru.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 6 Danijela Martinović - 5 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 3 +25 Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela Martinović opet ljubi, evo tko je njezin novi muškarac: ''Sve je započelo neplanirano, ali moralo se dogoditi!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić i Jakov Bjelac Deniss Grgić i Jakov Bjelac Deniss Grgić i Jakov Bjelac Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 1 +25 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 3 Celebrity Svi su gledali u raskošni dekolte hrvatske Megan Fox, sličnosti sa slavnom glumicom ne staju samo na licu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene