Opa!

Svi su gledali u raskošni dekolte hrvatske Megan Fox, sličnosti sa slavnom glumicom ne staju samo na licu!

Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 2 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 2 Nova TV 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić i Jakov Bjelac Deniss Grgić i Jakov Bjelac Deniss Grgić i Jakov Bjelac Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 1 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 3 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 4 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 10 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 5 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 4 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 1 +19 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 2 Galerija

Deniss Grgić plijenila je pažnju svojim raskošnim dekolteom na predstavljanju nove sezone showa "Ples sa zvijezdama".

Akademska slikarica i magistra slikarstva Deniss Grgić uskoro će pokazati i svoje plesne sposobnosti u "Plesu sa zvijezdama", a na svečanom predstavljanju nove sezone showa bila je pravi mamac za poglede.

Pogledaj i ovo Deniss Grgić Nešto mu sprema Naša Megan Fox u poluprozirnom izdanju sve ostavila bez teksta, a njezin partner otkrio i zašto se druže više nego što bi trebali!

Atraktivna Deniss za tu je prigodu odabrala haljinu koja je savršeno istaknula sve njezine atribute, a u posebnom fokusu našao se njezin raskošni dekolte.

Sa svojim mentorom Jakovom Bjelcem, kojeg ćemo prvi put gledati u showu, pokazala je i da je spremna za osvajanje plesnog podija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝗗𝗘𝗡𝗜𝗦𝗦 grgić 🎠 (@deniss_jo_dena)

Deniss inače zbog izgleda zovu hrvatska Megan Fox, a nama je otkrila što misli o usporedbama s američkom glumicom.

"Volim biti jedinstvena i ne uspoređivati se s bilo kime, a usporedba s Megan proizišla je iz toga što ljudi vide ponekad sličnost pa mi spomenu i to je tako postala zanimljivost da nekima sličimo, a nekima uopće ne. Megan Fox uspješna je žena i s tog aspekta mogao bi mi biti kompliment, no smatram da smo obje jedinstvene svaka na svoj način i da obje imamo vrijednosti koje nosi vlastita osobnost", kazala je.

Na Instagramu je prati više od 80 tisuća ljudi, a bavi se i modelingom te je i lice iz brojnih videospotova domaćih glazbenika.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 6 Danijela Martinović - 5 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 3 +25 Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela Martinović opet ljubi, evo tko je njezin novi muškarac: ''Sve je započelo neplanirano, ali moralo se dogoditi!''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ed Sheeran i Cherry Seaborn - 14 Ed Sheeran i Cherry Seaborn - 13 Ed Sheeran i Cherry Seaborn - 12 Ed Sheeran i Cherry Seaborn - 11 +22 Ed Sheeran i Cherry Seaborn - 10 Celebrity Omiljeni pjevač neko je vrijeme izbivao iz javnosti, a sada je otkrio tužan razlog: ''Mojoj je supruzi dijagnosticiran tumor''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene