Imao je najmračnije misli

Omiljeni pjevač neko je vrijeme izbivao iz javnosti, a sada je otkrio tužan razlog: ''Mojoj je supruzi dijagnosticiran tumor''

Ed Sheeran i Cherry Seaborn - 1 Ed Sheeran i Cherry Seaborn - 1 Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ed Sheeran i Cherry Seaborn - 14 Ed Sheeran i Cherry Seaborn - 13 Ed Sheeran i Cherry Seaborn - 12 Ed Sheeran i Cherry Seaborn - 11 Ed Sheeran i Cherry Seaborn - 10 Ed Sheeran i Cherry Seaborn - 9 Ed Sheeran i Cherry Seaborn - 8 Ed Sheeran i Cherry Seaborn - 7 Ed Sheeran i Cherry Seaborn - 6 Ed Sheeran i Cherry Seaborn - 5 +16 Ed Sheeran i Cherry Seaborn - 4 Galerija

Ed Sheeran podijelio je tužne vijesti o svojoj supruzi Cherry Seaborn, kojoj je dijagnosticirana opasna bolest tijekom trudnoće.

Ed Sheeran otkrio je da je njegovoj supruzi Cherry Seaborn dijagnosticiran tumor dok je bila trudna s njihovim drugim djetetom.

Pogledaj i ovo Faris Pinjo, TLZP - 5 "Pa to je to!" Poslušajte kako to zvuči kad Ed Sheeran zapjeva Halida Bešlića, a u sve je upleten i Robert Prosinečki!

U dnevničkom zapisu kako bi najavio svoj novi album, britanski kantautor otkrio je da je niz događaja početkom prošle godine promijenio njegov život, mentalno zdravlje i način na koji gleda glazbu i umjetnost, piše PageSix.

''U roku od mjesec dana mojoj su trudnoj supruzi rekli da ima tumor bez mogućnosti liječenja do poroda. Moj najbolji prijatelj Jamal, moj brat, iznenada je umro, a ja sam se našao na sudu braneći svoj integritet i karijeru tekstopisca'', napisao je Sheeran.

Ed nije iznosio pojedinosti o bolesti, ali je iskreno pisao o tome kako su njezina dijagnoza i druge tragedije utjecale na njegov nadolazeći album "Subtract".
Sheeran je dodao da se u to vrijeme probijao kroz strah, depresiju i tjeskobu, osjećao se kao da tone s glavom ispod površine.

Rad na albumu bio mu je oblik terapije koja mu je pomogla da shvati svoje osjećaje, napisao je.

''Pisao sam bez razmišljanja o tome koje će pjesme biti, samo sam pisao sve što sam u tom trenu zamislio. I u nešto više od tjedan dana desetljeće rada zamijenio sam svojim najdubljim najmračnijim mislima'', napisao je Sheeran.

Album je nazvao vratima za njegovu dušu.

Sheeran i Cherry u braku su od siječnja 2019., a roditelji su postali u rujnu 2020. godine kada se rodila kći Lyra Antarctica, a iako se govori da ime druge kćeri nisu rekli, strani mediji pišu kako su je nazvali Jupiter.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira Shakira Shakira Shakira +18 Shakira Celebrity Povrijeđena Shakira javno prozvala Piqueovu novu djevojku: "Za takve žene rezervirano je posebno mjesto u paklu"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle - 11 +19 Princ Harry i Meghan Markle - 9 Celebrity Meghan Markle pojavila se u javnosti, njezine najnovije fotke osvanule su na društvenim mrežama, a svi su odmah primijetili jednu stvar!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene