Divno!

Pjevač sretnu vijest skrivao do samog kraja, a onda je sve iznenadio predivnom objavom na Instagramu!

Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Ed Sheeran (Foto: Getty Images) Ed Sheeran (Foto: Getty Images) Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Ed Sheeran - 4 Ed Sheeran - 3 +3 Ed Sheeran - 2 Galerija

Ed Sheeran i supruga Cherry u tajnosti su dobili drugo dijete nakon što su vijesti o trudnoći cijelo vrijeme skrivali.

Pjevač Ed Sheeran i njegova supruga Cherry dobili su drugo dijete, a sretnu vijest vješto su skrivali do samog kraja.

Pogledaj i ovo Faris Pinjo, TLZP - 5 "Pa to je to!" Poslušajte kako to zvuči kad Ed Sheeran zapjeva Halida Bešlića, a u sve je upleten i Robert Prosinečki!

Da su postali ponosni roditelji još jedne djevojčice objavili su na Instagram gdje su podijelili fotografiju bebinih čarapica.

"Želim vas sve obavijestiti da sam dobio još jednu prekrasnu djevojčicu. Oboje smo toliko zaljubljeni u nju te smo presretni što ćemo sada biti četveročlana obitelj", napisao je pjevač. 

Prošle godine je za "The Sun" rekao da se nada proširenju obitelji. Smatra se da je par o trudnoći obavijestio isključivo uže članove obitelji.

Izvor blizak paru je izjavio:

“Napravili su nevjerojatan posao kako bi sve to zatajili, ali konačno je vrijeme da podijele svoje sretne vijesti sada kada je njihova beba stigla na sigurno''. 

Supružnici su i prvu trudnoću držali u tajnosti sve do zadnja dva tjedna prije poroda.

Prisjetimo se, da je pjevač objavio istu fotografiju na društvenim mrežama ispod koje je napisao:

"Bok! Brza poruka od mene jer imam neke osobne novosti koje želim podijeliti s vama. Prije tjedan, uz pomoć sjajnog porođajnog tima, Cherry je rodila našu predivnu i zdravu kći Lyru Antarcticu Seaborn Sheeran. U potpunosti smo se zaljubili u nju. Mama i dijete su sjajno i svi smo u sedmom nebu. Nadamo se da ćete moći poštivati našu privatnost. Šaljem vam puno ljubavi i vidimo se kada dođe vrijeme za povratak", napisao je Ed i tako potaknuo nagađanja kako će se jednom definitivno vratiti glazbi.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 Kim Kardashian i Pete Davidson - 3 +5 Kim Kardashian i Pete Davidson - 2 Celebrity Kim u bikiniju s tangama pokazala svu raskoš svojih oblina, iako mnogi tvrde da je u pitanju Photoshop

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise Tom Cruise Tom Cruise +0 Tom Cruise u ''Top Gun: Maverick'' - 5 Zanimljivosti Skroman život kćeri svjetski poznatog glumca: Odbila je živjeti u luksuzu i privatni život skriva od javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene