talentirana i zgodna

Hrvatska Megan Fox pozirala u seksi donjem rublju i dovela društvene mreže do usijanja, a zbog jednog detalja uspoređuju je i s Merlinkom!

Deniss Grgić Deniss Grgić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 1 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 2 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 4 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 5 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 10 Deniss Grgić - 2 Deniss Grgić - 4 Deniss Grgić - 5 Deniss Grgić - 6 Deniss Grgić - 7 +19 Deniss Grgić - 8 Galerija

Deniss Grgić objavila je fotografiju na kojoj pozira u čipkastom donjem rublju i s plavom perikom.

Akademska slikarica i magistra slikarstva Deniss Grgić, koju ćemo uskoro gledati u showu "Ples sa zvijezdama", uživa veliku popularnost na Instagramu gdje je prati preko 86 tisuća ljudi.

Pogledaj i ovo Tamara Loos Pravo iznenađenje! Tamara Loos kao moderna princeza: U raskošnoj haljini izbacila je nogu kroz opako visoki prorez!

Svoje pratitelje sada je počastila fotografijom koja je na društvenoj mreži izazvala pravu pomutnju.

"Oni: Osjećaš li se seksi? Ja: Ne. Ali glumila sam likove u kojima se osjećam seksi", napisala je atraktivna Deniss uz fotku na kojoj pozira u crnom čipkastom donjem rublju i crvenim štiklama, a zbog plave perike neke je podsjetila na legendarnu glumicu i seks-simbol.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝗗𝗘𝗡𝗜𝗦𝗦 grgić 🎠 (@deniss_jo_dena)

"Koliko si zgodna", "Najljepša žena Hrvatske", "Hrvatska Marilyn Monroe", pisali su joj oduševljeni pratitelji.

Deniss inače zbog izgleda zovu i hrvatska Megan Fox, a nama je otkrila što misli o usporedbama s američkom glumicom.

"Volim biti jedinstvena i ne uspoređivati se s bilo kime, a usporedba s Megan proizišla je iz toga što ljudi vide ponekad sličnost pa mi spomenu i to je tako postala zanimljivost da nekima sličimo, a nekima uopće ne. Megan Fox uspješna je žena i s tog aspekta mogao bi mi biti kompliment, no smatram da smo obje jedinstvene svaka na svoj način i da obje imamo vrijednosti koje nosi vlastita osobnost", kazala je.

Deniss se bavi i modelingom te je lice iz brojnih videospotova domaćih glazbenika, a tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine proglašena je i najljepšom hrvatskom navijačicom.

U showu "Ples sa zvijezdama" partner će joj biti mladi Jakov Bjelac, kojega ćemo prvi put gledati u ulozi mentora.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme Marko Petrić Gabriela Pilić Marko Petrić i Valentina Walme - 6 +20 Marko Petrić i Valentina Walme - 2 Celebrity Jedna od najzgodnijih Hrvatica istaknula je adute na predstavi svojeg zaručnika, a došla ga je podržati i bivša partnerica

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Knoll se zaigrala u fotošopu, no pojavila se i originalna fotografija: Razlika je itekako vidljiva, a potkrala joj se i velika greška!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene